2789
عنوان

فن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 379 بازدید | 20 پست
چون اشنایی ندارید و اولین باره دارید تجربش میکند استرس و هیجان دارید طبیعیه چند بار که تکرار بشه برا ...

تمام تلاشمو دارم میکنم

روی یک برگه تمام جملاتی که موقع صحبت میشه گفت رو نوشتم و یکم با خودم تمرین کردم

در کنارش مشکل اون ادمایی هم هستن که دور و بر ادم وای میستن تا ببینن چیکار میکنی..همونا باعث میشن استرس ادم بیشتر بشه

ولی ایشالا ک فردا قبول میشم 

با حرفای شما استرسم کمتر شد

[QUOTE=358301916]خییلی مممون واقعا حرفاتون تاثیر گذار بود

عزیزی💕

اگر هیچ کاری رو نکردین یا حوصله نداشتید

اگر شرایط اوکی بود، حتما کلاس رو برید و تعهد بدین به خودتون که رهاش نکنید همه چیز یه طرف ،این یه طرف

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

تمام تلاشمو دارم میکنمروی یک برگه تمام جملاتی که موقع صحبت میشه گفت رو نوشتم و یکم با خودم تمرین کرد ...

افرینننننننننن ،مطمعنم که قبولیییییییید

فعلا به کسی راجب کارتون نگید چون بعدش همش باید توضیح داد که چیشد و حقوقش چنده و ...

تا نهایی نشده نگید

متاسفانه ادمای سمی همه جا هستن ولی شما اهمیت ندید

این زندگی شماست و شما براش تصمیم میگیرید

اگر موفقیتی باشه خودتون بدست میارید اگرم شکستی باشه شما تجربش میکنید ،خوشحالی یا غمش برای شماست ولی چی به اونا میرسه؟

نهایت دو روزی حرف بزنن بعدش یادشون میره یه سوژه جدید پیدا میکنن

به زندگی عادی خودتون ادامه بدید 

شما که میدونید همه تلاشتون رو کردین، براش وقت گذاشتین .. 

این استرس و اضطراب خودتون رو داغون میکنه اونا چیزیشون نمیشه

پس بزارین هرچی دوست دارن بگن ‌‌،بگن

:)))چه گلی به سرمون بزنیممم

همیشه توفن بیان دقت کن اول احترام دوم شخصیت سوم اداب معاشرت چهارم فک کن پنجم اون وقت ک میفهمی چه کلماتی باید بکار ببری

عکس پروفایل خودمم به نام اهورا مزدا🖤من از نسل کوروشم دختر اریایی ایران زمینم زادگاهم هگمتانس من اریایی هستم عرب نمیپرسم✌️

اولین باری که رفتم سر کار اولین روز منظورمه از شدت استرس صدام گرفته بود دست و پام می‌لرزید اوضاعم داغون بود ولی وقتی با کارم رو به رو شدم دیدم اصلا ترس نداره که ،،،من فقط و فقط خودم رو کوچیک کردم پیش مدیرتمون که آره من بلد نیستم و استرس دارم و ....

چه جالب که می بینم دغدغه همه هست :/ اخه من خودم خیلی خجالتی بودم اصلا نمیتونستم حتی گشت گوشی صحبت کنم یکی از اشناهامون یه اموزشگاهی روئ معرفی کردن تو تهران صادقیه اسمش فنان بود اگر اشتباه نکنم کلا یک ماه و نیم زمان برد واقعا اعتماد به نفسم خیلی رفت بالا و تونستم تازه برم تو جامعه و کار کنم