2777
2789
عنوان

حس ششم بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 929 بازدید | 168 پست
خب پس همینه که ۸ ، ۹ ساله باهمیم هنوز هیچی

اخی عزیزم 🥲🥲انشالله ک اگه قسمتت باشه یه معجزه ای اتفاق بیافته البته اگه قسمتت باشه گلم دعایت با حکمت خدایت یکی باشه

دلم معجزه ای میخواهد که دلم باز دلم دل بشود..... کعی میشه منم مادر بشمممممم و طعم مادر شدنو بچشم.... یعنی کعی میشه........ تاریخ چه روزی تا ابد تو ذهنم هک میشع.... هوووم؟؟ 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بعضی حرفا گفتنشون راحت و ازدور قشنگناون کجا خونواده ات با ازدواجت موافقت کنن اون کجا یه زندگی پنهونی ...

منظور از فرار کردن اون نیست اگه باهم چند روز برید جایی و بگید فرار کردیم بعد خانوادت مجبور میشن بخاطر حفظ آبروشون بدن تورو

منظور از فرار کردن اون نیست اگه باهم چند روز برید جایی و بگید فرار کردیم بعد خانوادت مجبور میشن بخاط ...

تا برگردم سرمو ببرن 😑

اینا اونجوری نیستن 

اگه بودن که الان سرزندگیمون بودیم

سخت شد تو علم ستاره شناسی زوج هایی که اول اسمشون آ داره سخت به هم میرسن یا گاها ازدواجی صورت نمیگیره ...

عزیزم من الان باردارم؟؟؟

اگه باردار. نیستم کعی میشم

از خصوصیاتم رو هم بگو ممنون گلم

دلم معجزه ای میخواهد که دلم باز دلم دل بشود..... کعی میشه منم مادر بشمممممم و طعم مادر شدنو بچشم.... یعنی کعی میشه........ تاریخ چه روزی تا ابد تو ذهنم هک میشع.... هوووم؟؟ 
🥲خب اگه اون بیشتر میخواد دیگه چرا به من فکر میکنه؟ عزیزم واقعا حست در این حد درسته که میدونی یکی دی ...

من حس ششم خیلی قوی دارم به این چیزا اصلا اعتقاد ندارم ولی بازم به هم برمی‌گردید