2777
2789
عنوان

جهاز برون

| مشاهده متن کامل بحث + 691 بازدید | 36 پست

توخونه شومیز شلواربپوش بیشترم تورفت وامدهستین دیگه چون جهیزیه داریدمیبرید ی مانتو شلوار معمولی هم بپوش شیرینی هم خانوادت بایدبگیرن بعد نوشتن سیاهه پخش کنن هرچی خریدی ریزو درشت همه رو همراه قیمت مینویسی کل مبلغ وسیله هارو جمع میزنید آخر سیاهه مینویسد جمع کل جهاز مثلا ۲۰۰میلیون دامادم هرچی خریده اونم‌مینویسد ایشاالله خوشبخت بشی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا برادر شوهرم اینا هم میان به نظر خودم مانتو و شلوار خوبه

شومیز شلوار هم خوبه 

تو خونه مانتو شلوار خیلی ام راحت نی

پرستار💛سوال پزشکی داشتین در خدمتم👩‍⚕️ با احترام:درخواست دوستی نمی پذیرم سوالی داشتین تگم کنید🤎شهید ابراهیم هادی💚

لیست جهیزیه رو میدید دست خانواده داماد هر جهازی ک از خونه رفت بیرون رو نشون میدید میگید قید شده تو لیست

روی وسایلا ترجیحا پاپیون قرمز بزن و شیرینی و میوه هم بخرید ک ار مهمونا پذیرایی کنید لباس مرتبم بپوشید ک دستو پا گیر نباشه تو اون شرایط

مبارکه اسی اولا که دفتر مخصوص برا نوشتن جهاز میفروشن تو معازه هایی که کارت عروسی میفروشن هس بخر بنویس لیست جهازتو بعد هم از طرف شما هم از طرف داماد شاهدا امضا میکنن خودتم عروسی ها کت شلواری مانتو شلوار رنگ روشن بپوش با یه آرایش مناسب خوشبخت بشی

چرا امضا میکنن ؟

چون وقتی خدایی نکرده طلاق گرفتن داماد حق دست زدن به جهاز نداره حتی اون‌چند قلمی که رسمه بهش میگن بخر واس عروس میشه

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚