2777
2789
عنوان

بده یاخوبه

| مشاهده متن کامل بحث + 164 بازدید | 30 پست
شایدم نیومد هیچ موقعیت اجتماعی خوبی نمیتونه دوست نداشتنو جبران کنه 🥲

اره درسته ولی کلا نگرانم

بلکه کات کردیم یا...

همه رو پروندم اونموقع

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلییییامروز ناهار رفتیم همه بندری گرفتن برا دوست دخترشون هر کاری کردم قبول نکرد😐😂ک چیز ارزون نمیش ...

بزار بفهمن 

اگه کیثه خوبیه و به دردت میخوره و بهش اعتماد داری 

دیگه چرا نگرانی

خوشبخت شین عزیزم😊

به نام خداوند رنگین کمان!)   بچه ها نخندینا!)     بارون اومدو یادم داد!)   به مامان چیزی نگو!)       بچه ها ناموسا کمک!) 🖤

دیگه جدایی ممکنه پیش بیاد چه دوستی چه ازدواج .بهش فکر نکن.

بنظرت باهاش جدی برخورد کنم کاراشو ادامه نده؟

یا بزارم حالش خوب باشه

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون
بزار بفهمن اگه کیثه خوبیه و به دردت میخوره و بهش اعتماد داری دیگه چرا نگرانیخوشبخت شین عزیزم😊

میگن اخه وقتی میفهمن سر زبونا میوفتی

همش میگن برچسب میزنن...

میگن اخه وقتی میفهمن سر زبونا میوفتیهمش میگن برچسب میزنن...

این چه حرفیه بابا

ول کن این حرفارو

به نام خداوند رنگین کمان!)   بچه ها نخندینا!)     بارون اومدو یادم داد!)   به مامان چیزی نگو!)       بچه ها ناموسا کمک!) 🖤

اگه پسر خوبیه و از قبل میشناختیش دیگه نمیدانم

بنظرت دانشگاه موقعیت بهتر هس؟

یا وقتی تو دانشگاه حرفی بزنیم سر زبونا میوفتیم؟

ایشون پدرش ۱۰۰ میلیارد دارایی دارهمایی که پدرم نه خونه داره نه مغازهبرا ما این حد خوب نیس؟سطح بالاتر ...

خب من نمیدونستم اگه کیس خوبیه که هیچی فقط زیاد وابسته نشو چون ترم اولی هستین اونم کم سنه و شاید نظرش تا ترم آخر همین نمونه مواظب باش

پس دوستش نداری وقتی طرفت رو دوست داشته باشی اصلا همچین چیزی به ذهنت نمیاد فقط و فقط همونو میخوای

از بسسسسس مامانم میگه یکی بهتر میاد

گند زده اعصابم

خب من نمیدونستم اگه کیس خوبیه که هیچی فقط زیاد وابسته نشو چون ترم اولی هستین اونم کم سنه و شاید نظرش ...

دعا کن به هم برسیم🥲💜

2790
2778
2791
2779
2792