من خودم از ظرف شستن 🥴 یعنی هر روز که بیدار میشم کارامو انجام میدم دستمال کشی میکنم . گازو تمیز کن. اینور تمیز کن .جارو بکش .دسشویی بشور .شاید هر روز اینارو انجام میدم ولی تا میاد برسه به ظرفا دیگه حوصلم نمیکشه یعنی اصلا دوست ندارم ظرف شستنو. دیگه میمونه با ظهر بشورم یا شب 🥴🤭
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
آفرین کارت درسته ،اصلا وظیفه خانم به تنهایی نیست باید هردو مشارکت کنن اسمش روشه زندگی مشترگ ولی خیلی ...
ممنون عزیزم
کلا زنا دوس دارن کارشون ب چشم شوهرشون بیاد اگ شوهره دوبار تشکر کنه یا حواسش باشه دیگ زنا گندشو در میارن😂
ی روانشناسی میگفت اگ ب زنت بگی مرسی ک بچه رو میبری دستشویی زنه میخواد تا ۲۰ سالگی بچه رو ببره دستشویی اما اگ چیزی نگی دوبار ک برد بار سوم داد میزنه ب بچه میگه ی بارم ب بابات بگو تو رو ببره
چجوری شوهراتون کارمیکنن ظرف واینا من شوهرم دست به سیاه سفیدنمیزنه
بچه ی من خیلی وابسته ست و حتما باید یکی پیشش باشه. ینی باید حتما کنارش باشم و باهاش بازی کنم. برای همین زمانمون محدوده. مثلا یک ساعت فرصت هست برای کارای خونه. من هم کمردرد دارم و خیلی نمیتونم روی پا وایسم. توی اون یک ساعت نهایتش چند تا بشقاب بذارم توی ظرفشویی. برای همین بیشتر من با بچه میمونم و شوهرم که فرزتره کارا رو میکنه. منم از کار کردنش ایراد نمیگیرم. درسته خیلی وقتا با استانداردهای من جور نیست ولی همین که انجام میده برای من کافیه. دستش هم درد نکنه.
خواهر اگ مارو سفرببرن ک عاشق ساک بستنم تو ده دقه میبندم
خیلی خوبه من نمیدونم چرا بدم میاد از این لامصب البته ما سفرای کوتاه و کمهزینه و عموما به مقصد پدرم اینا زیاد میریم میانگین ماهی یه بار،شایدم برای همینه من خسته میشم
خششش خش خش خش چیه خب امضا کردم دیگه آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇