2777
2789
هرکاری میکنم همه باز بهم خورده میگیرن

خیلی لازم نیست با ناز همه برقصی....م

ادما موجودات عجیبی هستن...یه نفر جلوشون خم نشه زود برای تعظیم میکنن ولی اگه کسی جلوشون خم بشه، دائما اعتراض میکنن چرا بیشتر خم نشده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اما یادت باشه حالا که همه چی دست به دست هم داده تا تو رو عصبی کنه اینجاس که باید هنر خودتو نشون بدی

صبر و تحمل و پیدا کردن بهترین راه

اولا چرا شوهرت کج خلقی میکنه

دوما بزرگترا کارشون نصیحته چون فکر میکنن با تجربه ای که دارن میتونن کمک کنن

سوما بچه ها همشون اذیتهای خاص خودشونو دارن زمانی رو تصور کن که زبونم لال اون فرشته کوچولو پیشت نباشه...

به آب و دونه ها  دلخوش نباشیم
امشب وقتی همه خوابیدن رفتم برا سوهرم شربت درست کردم و پیشش رفتم شونه اش رو ماساژ دادم با اخم گفت حوص ...

شوهر من عااااشق اینه دایما ماساژش بدی و هی نازش کنی ولی وقتی اعصاب نداره موقع نشستن هم حتی پام بهش بخوره میگه برو اونور....منم وقتهایی که اعصاب دارم فاصله میگیرم و میذارم اروم  شه خودش بیاد وقتهایی هم که اعصاب ندارم با اخم و تخم پا میشم فاصله میگیرم و زیر لب نق میزنم....خیلی بانمک میشم تو اون شرایط 😂😂😂

امشب وقتی همه خوابیدن رفتم برا سوهرم شربت درست کردم و پیشش رفتم شونه اش رو ماساژ دادم با اخم گفت حوص ...

چه لوس شاید زیادی تحویلش میگیری و بهش اهمیت میدی گاهی اوقات کم محلی متقابل خوبه 

وقتی ناراحته حرف نمیزنه،نمیدونم .کار بدی نکردم

خودش بعدا حتما بهت میگه

اخلاق منو داره شوهرت 

تو اون لحظه نمیتونه بگه چشهاصلا الان بهش محل نده

به آب و دونه ها  دلخوش نباشیم
خودش بعدا حتما بهت میگه اخلاق منو داره شوهرت  تو اون لحظه نمیتونه بگه چشهاصلا الان بهش محل ند ...

اره درست میگی،ولی امان از وقتی خیلی حالم بدبشه ،دیگه ولکنش نیستم