2777
2789
عنوان

خواستگار😐😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 351 بازدید | 35 پست
فقط دانشگاه میرم میام و مهمونیاهم شرکت میکنم دوستام بعضیاشون سنتی ازدواج کردن بعضیاشونم دوست بودنمن ...

خب عزیزدلم شاید یکی از دلایلش همین خفن بودن توعه اینقدر خوبی خیلیا بهت نزدیک نمیشن نظرت چیه

امضام خونده بشه🤌برای حاجت رواییتون عزیزان دلم خودم یه حاجت خیلی سختی داشتم به لطف خدا امام حسین و شهید نوید صفری حاجت روا شدم اینطوریه ک زیارت عاشورا رو به مدت40روز میخونی تقدیم میکنی به روح پاک شهید نوید صفری ک امام حسین رو واسطه ی حاجتتون قرار بدن و ایشون قسم خوردن ک یا حاجتتون رو میدن یا توی اون دنیا هواتونو دارن🙂اگه امضامو خوندی حتما بهم بگو و برای سلامتی و خوشبختی منم دعا کن اسمم بگین کاترین 🙂❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خواستگاری برای همینه نگفت فردا عقد کنید که بیاد ببینش صحبت کن ببین چطوره

اخه نمیدونم ما رسم نداریم خواستگاری ک قراره جواب رد بهش بدیم رو بگیم بیاد

امضام خونده بشه🤌برای حاجت رواییتون عزیزان دلم خودم یه حاجت خیلی سختی داشتم به لطف خدا امام حسین و شهید نوید صفری حاجت روا شدم اینطوریه ک زیارت عاشورا رو به مدت40روز میخونی تقدیم میکنی به روح پاک شهید نوید صفری ک امام حسین رو واسطه ی حاجتتون قرار بدن و ایشون قسم خوردن ک یا حاجتتون رو میدن یا توی اون دنیا هواتونو دارن🙂اگه امضامو خوندی حتما بهم بگو و برای سلامتی و خوشبختی منم دعا کن اسمم بگین کاترین 🙂❤
نداشته باشیه صحبته دیگهچالش باحالیه

🤣🤣❤ممنونم ازت فکرشم استرس اوره

خب عزیزدلم شاید یکی از دلایلش همین خفن بودن توعه اینقدر خوبی خیلیا بهت نزدیک نمیشن نظرت چیه

نه اینجوریا هم نیست😔

خواستگار پیدا نمیشه وقتیم میشه از همه نظر داغونه

چند وقت پیش یکی پیدا شده بود طرف با ۲۷ سال سن هیچی از خودش نداشت حتی یه موتور تازه سرکار استخدام شده بود مامان باباش هم نه خونه داشتن نه ماشین یکم تحقیق کردیم از دوستاش و همکلاسیاش فهمیدیم اصلا پسر خوبی نیست 

یا یکی پیدا شده بود رفتم پیج اینستاشو چک کردم دیدم کلا پیجای مثبت ۱۸ و خاک برسری فالو کرده کلی عکس زن لخت لایک کرده 

منی که نماز میخونم اعتقاد دارم و همیشه از خدا میخوام یکی مثل خودم سرراهم قرار بده اینجور موردای افتضاح به پستم میخوره واقعا دیگه از شانس خودم ناامید شدم

بسا چیزی را خوش نداشته باشید، حال آنکه خیر شما در آن است و بسا چیزی را دوست داشته باشید، حال آنکه شر شما در آن است. و خدا می‌داند و شما نمی‌دانید. بقره آیه۲۱۶