2777
2789
عنوان

بیبی بزنم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 264 بازدید | 29 پست
عب نداره بابابزن 💙💙💙ایشالا نتیجه دلخواه برات بیادش

تازه میخواستم کلی به خودم برسم چون تا الان پول نداشتیم الانم نداریم داشتم جور میکردم😐😑

درخواست دوستی ندین خواهشا آرامشم از همه چیز مهمتره برام خوشحال میشم با نظراتتون راهنماییم کنین 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه الآنم بزنی نشون میده من عصر زدم

استرس دارم دستم میلرزه نمیتونم🤣😅ببینم تا فردا میتونم له خودم غلبه کنم شاید بازم نتونم

درخواست دوستی ندین خواهشا آرامشم از همه چیز مهمتره برام خوشحال میشم با نظراتتون راهنماییم کنین 
استرس که داره انشالله مثبت

همسرم هيچوقت نمیپرسه ازم بیبی زدی یا نه حس تنهایی زیادی دارم ولی خب اونم چون نمیخواد استرس بده نمیپرسه

همسرم هيچوقت نمیپرسه ازم بیبی زدی یا نه حس تنهایی زیادی دارم ولی خب اونم چون نمیخواد استرس بده نمیپر ...

عزیزم من برای چکاپ رفتم دکتر بهم گفت تنبلی تخمدان شدید دارم و پلی کیستم بهم یه عالمه دارو داد .. من از ترسم همون ماه دیگه جلوگیری نکردم گفتم نمیشم دیگه ولی همون ماه باردار شدم ، ماهم فعلا بچه نمی‌خواستیم البته شوهرم نمی‌خواست ، ولی وقتی شد اولش شوکه شد ولی الان خیلیم خوشحاله ، انشالله برای تو هم مثبت

عزیزم من برای چکاپ رفتم دکتر بهم گفت تنبلی تخمدان شدید دارم و پلی کیستم بهم یه عالمه دارو داد .. من ...

چه جالب من سال پیش فهمیدم تنبلی شدید دارم شش ماه بعدش باردار شدم سقط شد دوباره شش ماه جلوگیری کردیم بعدش اقدام کردیم

بزن زنگو ببینم بهروزه میشناسی ارژنگو😂نمیدونم چرا یاده این افتادماره بابا بزن ایشالا ک مثبته

انشاالله🤣ولی لیزرم سوخت شد همش یه جلسه رفتم