2777
2789
چرا به ضرر باشهازش سلامتی میخوام نمیدهکلی درد مریضی دارم

منم همینم بخدا 

رابطه عاطفیمم درب و داغون...  ادمای اطرافم درب و داغون و خل چل ...سلامتیم داغووون... بدنم رد دادهههه

شده اش شلم شولوا😂😂😂 بخدا دیگه نمیدونم بخندم یا گریه کنم... هر چی خدا خدا میکنم و حسمو خوب میکنم بدتر انگار خدا میخوابونه تو دهنمممم

پرشیا سفید سوار من تا ابد قلبم برای تو❤

منم همینم بخدا رابطه عاطفیمم درب و داغون... ادمای اطرافم درب و داغون و خل چل ...سلامتیم داغووون... ...

دقیقا بدتر میشه

دیگه هیچچی درست نمیشه انگار

💔

ننم جانی کن بزار برو.....💔😏بده شش

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من از قانون جذبم استفاده کردم ولی نشد...مخصوصا سلامتبم هر دفعه بدتر... ذکر میگم دعا میخونم ...

من ساب هم گوش دادم

انگار من کلا رها شدم

دلم برا خودم میسوزه

من ساب هم گوش دادمانگار من کلا رها شدمدلم برا خودم میسوزه

میفهممت من از همه جا ناامید شدم

سلامتیم رو رابطه عاطفیمم تاثیر گذاشته

از یطرف ی عده ادم به درد نخور اومدن تو زندگیم بهم ظلم میکنن خدا هم انگار داره حمایتشون میکنه...

این دنیا فقط داره کتکم میزنه چقد تمرین قانون جذب انجام دادم نتیجش شد اومدن ی سری ادم جانی و روانی  تو زندگیم هرروزم اوضاعم داره گ و ه تر میشه دیگه بریدممممم اصلا بیخیال شدم دیگه برام مهمنیست به ته خط رسیدم...

میفهممت من از همه جا ناامید شدمسلامتیم رو رابطه عاطفیمم تاثیر گذاشتهاز یطرف ی عده ادم به درد نخور او ...

برا منم با کسی که قرار ازدواج گذاشته بودیم منو ترک کرد رفت به جای اینکه کارما بده هروز  بهتره وضعش

خیانت کرد و ضربه محکمی زد هرشب گریه کردم تا اینکه چشام بخاطر اون حروم زاده ضعیف شد تو این همه بدبختی اینو کم داشتم

منو از بچگیم کسی دوسم نداشت و اذیتم میکرددن💔خدایی هم وجود نداششت

برا منم با کسی که قرار ازدواج گذاشته بودیم منو ترک کرد رفت به جای اینکه کارما بده هروز بهتره وضعشخی ...

انشاالله زندگی از این به بعد روی خوششو بهمون نشون میده...❤😘

نگرفتی چی گفتم دیگ

چرا من گرفتم معلم ابتدایی ما می‌گفت هر کی گفت خدا نیست  بهش بگید تو عقل داری ؟ اگه گفت آره بگید کو ما که نمی‌بینیم. پس خدا هم هست 

منتها جای گفتن این حرف این جا نیست 

چون هم خیلی این حرفها کلیشه ای هست  و بیشتر لج طرف درمیاد وقتی ناراحته 

هم اینکه منظور اسی این نبود ک واقعا خدا نیس بلکه حالت گلایه داشت حرفاش

از هزاران یک نفر اهل دل اند .ما بقی تندیسی از آب وگل اند