2777
2789
عنوان

دوست

110 بازدید | 20 پست

سلام به نی نی سایتی های عزیز ، من متاهلم با یه بچه سه ساله و کارمندم . اما هیچ دوستی ندارم روز های تعطیل همسرم با دوستاش می ره بیرون من با یه بچه تنهای تنها می مونم دیگه کلافه میشم ، همیشه با خودم می گم چرا اون این همه دوست داره اما من هیچی😔

خیلی ها تو مجازی باهم دوست میشن نمیدونم چجوری 

خخخ تنها فرق منو تو ی بچس

منم عین خودتم

من ی زنم ب ظاهر آروم و شاد اما از داخل توم‌چهارشنبه سوریه میخندم باهات ولی ی این خنده ی ماسکه ک گریه هامو نبینی درکل باهام حرف بزنی میخندونمت بخندونیم❤ اقا درخواست نده لطفا حالم بد میشه دوباره🙏

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

کدوم شهری؟

قمم

من ی زنم ب ظاهر آروم و شاد اما از داخل توم‌چهارشنبه سوریه میخندم باهات ولی ی این خنده ی ماسکه ک گریه هامو نبینی درکل باهام حرف بزنی میخندونمت بخندونیم❤ اقا درخواست نده لطفا حالم بد میشه دوباره🙏

عزیزم چرا با هم نمیرین بیرون وقت بگذرونین

گاهی می ریم ولی بیشتر با دوستاش شاید با اونا بیشتر خوش می گذره هوا یه ذره سرد بشه هم که دیگه هیچ بهانش اینه با بچه سرده 

خب بچه داری باهاش سرگرمی منکه میام اینجا فقط بخاطر تنهایی و مشعول شدن

واللاه بچه سرگرمی نیست فقط دردسره به خصوص بچه من که خیلی اذیت میکنه سه سالش ولی فقط شلوغ می کنه جوری شلوغه که نتونستم هنوز پوشکشو جدا کنم 😔

خیلی دوریم از هم ، من اردبیلم

اره فاصله مکانی دوره

اما برای چت کردن و مجازی بودن خیلیم نزدیکیم

گاهی می ریم ولی بیشتر با دوستاش شاید با اونا بیشتر خوش می گذره هوا یه ذره سرد بشه هم که دیگه هیچ بها ...

به نظرم قشنگترین وقت گذرونی برا یه مادر با خانواده و بچشه ولی بین همکارا یا دوستای گذشته مهمونی ترتیب بدین آخر هفته ها یکمی وقت بگذرونین بیرون برین به هر حال آدم انرژی می گیره 

قاتل روانی دوقطبی
به نظرم قشنگترین وقت گذرونی برا یه مادر با خانواده و بچشه ولی بین همکارا یا دوستای گذشته مهمونی ترتی ...

دوست خانوادگی داریم اما هرکس سرش به کار خودش مشغوله ، سعی می گنم از این به بعد یکم ارتباطمو زیاد کنم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز