2821
2789
عنوان

چیکار کنم 😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 407 بازدید | 23 پست

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

اخه هم کنکور هم دانشگاه سخت نیست؟

نه عزیزم دانشگاه مثل مدرسه نیست که هر روز باید هفت هشت ساعت اونجا باشی من الان کلا دو روز در هفته دانشگاهم بقیه شم میشینم برای کنکور میخونم تازه شما که تا بهمنم کاملا ازادی

خیلیا این کارو کردن و موفق هم شدن

تنها یک صبر برایم مانده و همه ی دنیا میخواهند آن را امتحان کنند...

نه عزیزم دانشگاه مثل مدرسه نیست که هر روز باید هفت هشت ساعت اونجا باشی من الان کلا دو روز در هفته دا ...

خیلی ممنون

میتونم بپرسم تو دانشگاه چه رشته ای میخونی؟

خیلی ممنونمیتونم بپرسم تو دانشگاه چه رشته ای میخونی؟

حسابداری قبول شدم ازاد هم یه رشته ی پیرا قبول شدم ولی شهریه ش افتضاح بود مجبور شدم برم حسابداری دانشگاه دولتیه ولی من شبانه شم یعنی یکم شهریه داره و از کنکور مجدد هم محروم نیست

تنها یک صبر برایم مانده و همه ی دنیا میخواهند آن را امتحان کنند...

اخه آن علوم آزمایشگاهی دامپزشکی هستش

اشکال نداره 

بخدا ماها با زیاده خواهیمون زندگی رو زهر کردیم به کاممون

حالا ببین کدومو بیشتر دوس داری 

علاقت مهمتره

لطفا درخواست دوستی ندید با کمال احترام اما نمیپذرم
چرا نرسونی میتونییی .اشتباه نکن

عزمزم شما چیکار کردی الان ؟ با علوم آزمایشگاهی دامپزشکی هنوز سرکار نرفتین؟ آخه من تو سایت ها خوندم برای جهاد کشاورزی و اینا استخدامی داره حتی با کاردانی . خواستم منم این رشته رو بخونم ، بکم بیشتر راهنمایی می‌کنید شمایی که خوندین ؟ 

عزمزم شما چیکار کردی الان ؟ با علوم آزمایشگاهی دامپزشکی هنوز سرکار نرفتین؟ آخه من تو سایت ها خوندم ب ...

همش چرت وپرته مزخرف ترین رشته ممکنه هستش.نه تو ازمایشگاه انسانی قبولت میکنن مگراینکه بری تو فیلد کار با دام که برای شهرستانا مناسب هستش و اقایون.عمرتو هدر نده

2825
2823
2791
2779
2792