2777
2789
عنوان

دیشب تولد دخترم بود مادرشوهرم …

| مشاهده متن کامل بحث + 518 بازدید | 37 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چقدر بچه ناراحت شده خب پارچ لیوان به چه دردش میخوره؟ 

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶
این پارچ و لیوان حدود هشتصد تومن نو اش هست و این برای دوست خواهر سوهرم بوده میخواسته بفروشه نوئه ولی ...

فدای سر خودت و بچه.

از وجود دخترت لذت ببر، مخصوصا تو این سن و سالش.

شما هم عین خودشون تلافی کن برای هدایا.

اصلا خودتو ناراحت نکن

چقدر بدم میاد از مادربزرگایی که فرق میزارن بین نوه هاشون

بنظرم اینجور گفتن خوب نیست

شاید دوست داشته برا این ظرف بگیره' شاید فکر کرده استارتر خوشش میاد

قیمت ظرف هم کم نیست که بگیم بخاطرش پولش بوده 

https://uupload.ir/view/دسر_فوری_۵_دقیقه_ای_با_بیسگوییت_و_شیر_tolj.mp4/،،،،،،،،تایپ رو حالت خودکاره اشتباهات تایپی  خیلی زیاده و نادیده بگیرین،،،،،،،،،،https://uupload.ir/view/4_دسر_بدون_شیر_9m9y.mp4/

دقیقا وقتی پسرم بدنیا اومد فامیل همسرم یه پارچ آب آورد

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍
دیگ فرق همیشه هست .. بنظرم برات مهم نباشه دخترت محتاج کادوشون نیس ثانیا توقعت بیار پایین از مردم .. ...

فقط واسه ما ندارن ؟ 

من توقعی ندارم ولی وقتی هی میشینن میگن ما فرق نمیذاریم و اینکارو‌میکنن اعصابم خرد میشه 

فدای سر خودت و بچه.از وجود دخترت لذت ببر، مخصوصا تو این سن و سالش.شما هم عین خودشون تلافی کن برای هد ...

چه جوری جبران کنم من اصلا بلد نیستم از اینکارا 

ولی حس میکنم فهمیدن من ناراحت شدم 

فقط واسه ما ندارن ؟ من توقعی ندارم ولی وقتی هی میشینن میگن ما فرق نمیذاریم و اینکارو‌میکنن اعصابم خر ...

والا من هنو عقدم ولی حس میکنم نوه ها پسر بزرگشون ک الان هستن خ بیشتر بچه ها ایندم ذوس خواهند داشت .. حسم میگ

چقدر بچه ناراحت شده خب پارچ لیوان به چه دردش میخوره؟

بچه یه ساله چیزی نمیدونه 

بعضی ها برا بچه نمیارن برا مادر بچه و خونواده بچه هدیه میارن

https://uupload.ir/view/دسر_فوری_۵_دقیقه_ای_با_بیسگوییت_و_شیر_tolj.mp4/،،،،،،،،تایپ رو حالت خودکاره اشتباهات تایپی  خیلی زیاده و نادیده بگیرین،،،،،،،،،،https://uupload.ir/view/4_دسر_بدون_شیر_9m9y.mp4/

چه جالب دیشب داشتم به بابام میگفتم قدیما تو تولد بچه هاتنگ و لیوان و ظرف و ظروف میبردن نمیدونستم هنوزم هستن اینجور افراد

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️
بچه یه ساله چیزی نمیدونه بعضی ها برا بچه نمیارن برا مادر بچه و خونواده بچه هدیه میارن

بعد اینا ما یه بار برای تولد پدر شوهر و مادرشوهرم چون نزدیکه یه هود لمسی خریدیم چون گرون بود اون موقع ها تازه اومده بود 

پدرسوهرم‌گفت یادم باشه برم اشپزی کنم از این به بعد 

بنظرم اینجور گفتن خوب نیستشاید دوست داشته برا این ظرف بگیره' شاید فکر کرده استارتر خوشش میادقیمت ظرف ...

اصولاً تولد بچه یا کادو برای بچه میبرن یا پولشو میدن ، پارچ و لیوان هر چقدرم گرون باشه بازم پارچ و لیوانه ایشون خودشم میگه خورده تو ذوقش .. مادربزرگ من هم دقیقا همین کارو میکرد .. برای تولد دخترعمم که همسن من بود عروسکهای خوشگل میبرد .. تولد من که میشد وسایل خونه میآورد گرون هم بودا .. ولی ارزشی برای شخص من نداشت و همیشه تو خاطرم مونده ..