2777
2789
عنوان

من یه دخترم🎀

| مشاهده متن کامل بحث + 697 بازدید | 66 پست

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

من یه دخترم ولی اصلا با پسرا راحت نیستم ، ناخودآگاه در مقابلشون گارد میگیرم 

آرایشم دوست دارم ولی ملیح طوری که اصلا معلوم نباشه😂

کاشت و دوست ندارم ولی رنگ مو رو دوست دارم 

عاشق فوتبال بازی کردنم هستم😁

من یه دخترم ولی اصلا با پسرا راحت نیستم ، ناخودآگاه در مقابلشون گارد میگیرم آرایشم دوست دارم ولی ملی ...

اونم خوبه عزیز😊🥰🤞🤞

از یه جایی باید قبول کنی  که بعَی آدما فقط تو //قلبت// می‌مونن. نه تو زندگیت!:)🫠❤️‍🩹 

من یه دخترم ولی اصلا با پسرا راحت نیستم ، ناخودآگاه در مقابلشون گارد میگیرم آرایشم دوست دارم ولی ملی ...

منم خیلی راحت نیستم ولی میتونم گرم بگیرم گرم گرفتن با راحت بودن فرق داره...😂🤞

از یه جایی باید قبول کنی  که بعَی آدما فقط تو //قلبت// می‌مونن. نه تو زندگیت!:)🫠❤️‍🩹 

نه گرم میگیرم نه راحتم هیچ کدوووم اصلا نمیتونم😬

اوکی اوگی هر کس یه جوریه🙂🙄

متاهلی؟الان با شوهرت خوبی؟مشکلی نداری؟

اره عزیز... 

خوب که چه عرض کنم! 

میدونی اون زمان که ازدواج کردم باهاش تحت تاثیر جو منفی خانوادم بود و زیاد به علائم هام اهمیت نمیدادم... متاسفانه بدتر شدم و همسرمم در جریان بوده

بهش گفتم زندگی با من حرومت میشه بیا جدا شیم ازهم ولی قبول نکرد وگرنه اینجوری برای منم بهتر بود

هرچند دیگه باید قید عملو بزنم چون هزینه اش خیلی بالاست ولی دیگه عذاب نمیکشیدیم جفتمون

با گذشت چهار سال داره سعی میکنه بهم احترام بذاره و زیاد کاری به کار هم نداریم

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵