2777
2789

اگه کلاس اوله که عادیه،پسر منم کلاس اولیه از نوشتن خوشش نمیاد، جدیدا سرمشقشو مینویسم میگم بیا مشق بنویسیم اگه همکاری نکرد میگم دفترتو جمع کن دیگه یادت نمیدم اونوقته که حساب کار دستش میاد و با نارضایتی کامل و غر زدن به نوشتن ادامه میده😁

برای بچه این جور عصبی بشی با مشکل دیگه دور از جون مریضی اعصاب میگیری

اخه لجبازی میکنه واقعا میمونم باید چطوری باهاش طی کنم مثلا مینویسع میگه بیاید بوسم کنید بیاید بغلم کنید

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عصبانیتم نشون نمیدم خواهر از درون ب خودم فشار میارم 🥺روحیه اش حساس اگع داد بزنم اینا دیگه هیچی

خب خواهر من  رو میدونم باید ببرم مدرسه استثنایی ها ولی اینقدر راحتش گزاشتیم که خودش هر کاری بخواد بکنه فقط خوندن و نوشتن یاد بگیره کافیه نمی‌خواهیم بزرگ شد یاد اون عصبانیت های ما باشه آخه اوایل هر کاری کردیم نتیجه برعکس داد

شیرین بهانه بود! فرهاد تیشه می‌زد تا نشنود صدای مردمانی را که در ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد https://daigo.ir/secret/5806418625

درسته عزیزم اره با عصبانیت پرخاشگر میشن و زده میشن از درس

نگران نباش سخایش همین دو سه ماهه اوله بعدش درست میشه عادت میکنه

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده
درسته عزیزم اره با عصبانیت پرخاشگر میشن و زده میشن از درس

اره گاهی شده خودم رفتم کتاب رو ازش گرفتم گفتم بیا بیخیال شو رفیقات سال دیگه میرن کلاس بالاتر تو تو کلاس تنها میمونی خودش قایمکی درس میخونه ولی چه فایده هیچی تنهایی یاد نمیگیره معلم ها هم گفتیم بی خیالش بشن بزارن راحت باشه

شیرین بهانه بود! فرهاد تیشه می‌زد تا نشنود صدای مردمانی را که در ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد https://daigo.ir/secret/5806418625