۷۷ سالشه. شوهرم ۴۰ سالشه. مادرشوهرم شوهرمو مثل یه خمیر تو دستش گرفته . هر جودی بخواد شوهرمو شکل میده . اگه روزی ۵ بارم زنگ بزنه شوهرم هر بار پا میشه میره پیشش. حتی شده بخاطر چیزای الکی . شوهرم خ بهش وابستگی عاطفی داره . البته که پدرشوهرم هم در قید حیات.بنظر شما علت این همه وابستگی تو این سن چیه . خ هم مادرشو ناز میده . یه جور چندش . بغلش میکنه . نمیدونم حس میکنم مناسب یه مرد ۴۰ ساله نیست . الان باید پخته میبود. برام عجیبه. خ راحت مخ شوهرمو میزنه
خدایا خودت میدونی که من همیشه به مادرم احترام گذاشتم تاجایی که تونستم هواشو داشتم بیشتر از همه غمشو خوردم اما اون جای مهربونی از دهنش سم مار بیرون میریزه . حتی داداشمو که این همه مادرمون حقیر میکنه رو بیشتر از من دوسش داره . اینا حرفای یه بچه نوجوان نیست . حرفای یه زن ۳۰ ساله ست که خودش بچه داره. خدایا خودت کاری کن سر مادرم به سنگ بخوره. دیکه از تحمل این همه سردی خسته شدم. راستی خداجون ممنون بابت همسر مهربونی که بهم دادی همسری که خودش یه تنه جای همه مادر پدر خواهر برادر رو برام پر میکنه. خدایا پسرم و شوهرم رو در پناه خودت نگهشون دار . آمین❤️
بذار من میگم دلیلشو پدر شوهرت به مادر شوهرت توجه نمیکرده ازاول واسه همین به پسرش وابسته هست احتمالا ...
شوهرم فرزند اول نیست
اما اره نسبت بهش احساساتیه
پدرشوهرم مرد مهربونیه محبت کم نذاشته برای مادرشوهرم نمیدونم این چشه
خوده شوهرم جلوی مادرش خ نازم میده یا بوسم میکنه
خدایا خودت میدونی که من همیشه به مادرم احترام گذاشتم تاجایی که تونستم هواشو داشتم بیشتر از همه غمشو خوردم اما اون جای مهربونی از دهنش سم مار بیرون میریزه . حتی داداشمو که این همه مادرمون حقیر میکنه رو بیشتر از من دوسش داره . اینا حرفای یه بچه نوجوان نیست . حرفای یه زن ۳۰ ساله ست که خودش بچه داره. خدایا خودت کاری کن سر مادرم به سنگ بخوره. دیکه از تحمل این همه سردی خسته شدم. راستی خداجون ممنون بابت همسر مهربونی که بهم دادی همسری که خودش یه تنه جای همه مادر پدر خواهر برادر رو برام پر میکنه. خدایا پسرم و شوهرم رو در پناه خودت نگهشون دار . آمین❤️
عیب نداره تو گرم باش بشینی کنار پدر و مادرت که اونا نمیگن نشین میگن؟؟
قطعم ارتباطیم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
به مادر شوهرتم محبت کن خودت زبون بریز بعد تو میتونی تو مچت بگیریشون
نمیشه محبت کنم بهش
محبت کنی میاد میشینه رو کولت سواری میخوره
میدونستی همین قطع رابطه چه ضربه هایی بهت نمیزنه از طرف شوهر ؟ حداقل از شوهرت دیگه توقع نداشته باش خودت اذیت میشی
دقیقا اینجوری که از شوهرت گفتی حدس زدم با خانوادت مشکل داری
انشالله به زودی تیکر بارداریمو بزنم👶🏻🤰 تو امضای هرکس دیدم نوشته بحث نمیکنم و فلان و بهمان بعدش ثابت شد خودش از همه بیشتر توهین و بحث میکنه .باهم مهربان باشیم.و بدترین کار تفرقه اندازی بین مردمه. همیشه در غربتم، این حرف خیلیا درک نمیکنند
میدونم چی میگی هیچوقت مادرشوهر قابل اعتماد نخواهد بود ولی کینه نداشته باش ازش سعی کن میری خونش کلا به اخلاقش فکر نکنی
انشالله به زودی تیکر بارداریمو بزنم👶🏻🤰 تو امضای هرکس دیدم نوشته بحث نمیکنم و فلان و بهمان بعدش ثابت شد خودش از همه بیشتر توهین و بحث میکنه .باهم مهربان باشیم.و بدترین کار تفرقه اندازی بین مردمه. همیشه در غربتم، این حرف خیلیا درک نمیکنند