2777
2789
عنوان

خبر بد

| مشاهده متن کامل بحث + 172 بازدید | 19 پست
فانتزی من تا لحظه مرگم:

وای دقیقا منم یه مدتی تو دوره بلوغم حدود ۱۴ سالگی به این چیزا فکر میکردم همش حس میکردم تو خانواده واقعیم نیستم کلا یه وضعی بود که در حدی که باورم شده بود شناسنامم نگا میکردم مطمئن شم 🤣🤣🤣🤣بعد مدتی باز منتظر بودم یکی پیداش بشه منو با خودش ببره (والدین واقعیم)😂😂😂😂😂😂

خدا قشنگ میچینه؛❤️🌱                                          ”در کنار ساحل قدم می‌زدم و می‌خواستم به جایی دیگر بروم که درخشش چیزی از فاصله دور توجهم را به خود جلب کرد.جلوتر رفتم تا به شی درخشان رسیدم، نگاه کردم دیدم یه قوطی نوشابه است.با خودم فکر کردم در زندگی چند بار چیزهای بی‌ارزش من را فریب داده و من را از مسیر اصلی خودم غافل کرده است و وقتی به آن رسیدم، دیدم که چقدر بیهوده بوده است!ولی آیا اگر به سمت آن شی بی‌ارزش نمی‌رفتم، واقعاً می‌فهمیدم که بی‌ارزش است یا سال‌ها حسرت آن را میخوردم! جواب کامنت های منفی رو نمیدم 🦋🌱

وای دقیقا منم یه مدتی تو دوره بلوغم حدود ۱۴ سالگی به این چیزا فکر میکردم همش حس میکردم تو خانواده وا ...

منم دقیقا یمدتی به مامان بابام یجوری نگا میکردم همش دوس داشتم بگن تواز ما نیستی مامان بابا واقعیت یکی دیگن و خیلی پولدارن و...😂

ولی متاسفانه اخلاق و چهره ای ک به ارث بردم فهمیدم اصل اصلم👩🏻‍🦯😂

:)💛🌻 "دختربچه ۱۳ساله" کارت ملی نداره،اجازه گرفتن گواهینامه نداره،اجازه مسافرت رفتن نداره،حق رای دادن نداره،هیچ کارتجاری ومالی ای نمیتونه انجام بده و صلاحیت انجام هیچ کاری رو نداره! اما صلاحیت کافی برای"بله" گفتن سرسفرهی عقد رو😊💛🌻🚫درخواست دوستی ندید بخصوص آقایون،قبول نمیکنم،باتچکر🤌🏻 ....

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم دقیقا یمدتی به مامان بابام یجوری نگا میکردم همش دوس داشتم بگن تواز ما نیستی مامان بابا واقعیت یک ...

اکثرا فانتزی همه اس یه خانواده دیگه داشتن و پولدار بودن 😂😂😂😂😂😂من حتی اون موقع ذهنم درگیر این بود اگه اومدن سراغم برم با اونا یا بمونم 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

خدا قشنگ میچینه؛❤️🌱                                          ”در کنار ساحل قدم می‌زدم و می‌خواستم به جایی دیگر بروم که درخشش چیزی از فاصله دور توجهم را به خود جلب کرد.جلوتر رفتم تا به شی درخشان رسیدم، نگاه کردم دیدم یه قوطی نوشابه است.با خودم فکر کردم در زندگی چند بار چیزهای بی‌ارزش من را فریب داده و من را از مسیر اصلی خودم غافل کرده است و وقتی به آن رسیدم، دیدم که چقدر بیهوده بوده است!ولی آیا اگر به سمت آن شی بی‌ارزش نمی‌رفتم، واقعاً می‌فهمیدم که بی‌ارزش است یا سال‌ها حسرت آن را میخوردم! جواب کامنت های منفی رو نمیدم 🦋🌱

اکثرا فانتزی همه اس یه خانواده دیگه داشتن و پولدار بودن 😂😂😂😂😂😂من حتی اون موقع ذهنم درگیر این ب ...

دقیقا😂😂👌🏽

وای چ دغدغه ای عالی بود😂😂😂

:)💛🌻 "دختربچه ۱۳ساله" کارت ملی نداره،اجازه گرفتن گواهینامه نداره،اجازه مسافرت رفتن نداره،حق رای دادن نداره،هیچ کارتجاری ومالی ای نمیتونه انجام بده و صلاحیت انجام هیچ کاری رو نداره! اما صلاحیت کافی برای"بله" گفتن سرسفرهی عقد رو😊💛🌻🚫درخواست دوستی ندید بخصوص آقایون،قبول نمیکنم،باتچکر🤌🏻 ....

دقیقا😂😂👌🏽وای چ دغدغه ای عالی بود😂😂😂

😂🤣