2777
2789
عنوان

نذری🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 260 بازدید | 36 پست
قرمه😋😋😋😋 عدس پلو همون عدس که میریزن تو برنج دیگه🤔

اوهوم با گوشت چرخ کرده و کشمش 

غروبا که میشه روشن چراغا😃                                  میان از مدرسه خونه کلاغا                                   یاد حرفای اون روزت میفتم                                  که تا گفتی به جون دل شنفتم                             عجب غافل بودم من                                          اسیر دل بودم من                                              اسیر دل نبودم                                                  اگ عاقل بودم من                                             یادت میاد به من گفتی چیکار کن                         گفتی از مدرسه اون روز فرار کن                            فرار کردم من اون روز زنگ آخر                            نرفتم مدرسه تا سال دیگر                                   عجب غافل بودم من                                          اسیر دل بودم من 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نذرتون قبول عزیزم😍 ما دیشب یه جا دعوت بودیم نذریشون لوبیا پلو‌ بود بعد زیرشم گوشت پخته شده بود انق ...

ممنونم گلم 😂 عجب چیزیه دلوم خاست😋😩 

زاگرس 🌋🌋☉🌋🌋 نفس ندارد...
ممنونم گلم 😂 عجب چیزیه دلوم خاست😋😩 

فدات عزیزم😙😙

وای الان که گفتم خودمم دلم خواااست😅😅😅😅

سعی کنین از چیزای اعتیادآور دوری کنین....سیگار...الکل....چای....یه آدمی که به نظر خوب میاد....یه آدمی که به نظر خوب میاد....یه آدمی که به نظر خوب میاد....یه آدمی که به نظر خوب میاد....یه آدمی که به نظر خوب میاد...یه آدمی که بِ....
😃😋خوشمزه میشه اینم برم گزینه ها رو بریزم روی میز جلو همسر😂

اره عزیزم خوشمزه س 😘

قبول باشه

التماس دعا

غروبا که میشه روشن چراغا😃                                  میان از مدرسه خونه کلاغا                                   یاد حرفای اون روزت میفتم                                  که تا گفتی به جون دل شنفتم                             عجب غافل بودم من                                          اسیر دل بودم من                                              اسیر دل نبودم                                                  اگ عاقل بودم من                                             یادت میاد به من گفتی چیکار کن                         گفتی از مدرسه اون روز فرار کن                            فرار کردم من اون روز زنگ آخر                            نرفتم مدرسه تا سال دیگر                                   عجب غافل بودم من                                          اسیر دل بودم من 

نذری هرچی باشه خوشمزست استارتر موقع هم زدن دیگ منم یاد کن واسن دعا کن

الهی شکرت دلبندم پسرم پاره تنم صحبت میکنه و دقت و‌تمرکز بالایی داره و کاملا سالم و نرماله الهی شکرت بابت محبت و عشقی که پسرم داره الهی شکرت که پسرم سخنور ه الهی شکرت که پسرم دانا و باهوشه خدايا شکرت که پسرم یه مردم کامله الهی شکرت برای سلامتی پسرم