من اهل فضای مجازی نبودم یعنی بودم ولی عکس نمیذاشتم وقت هم نداشتم ولی الان به خاطر روحیه خودم و یه صفحه از خودم و خانوادم به یادگار بزارم فعالیت میکنم خیلی کم . بگذریم تولد شوهرم که فقط خودمون یه سلفی گرفتم گذاشتم همه تبریک گفتن بعد به همسرم بعضیا پیام دادن اینستا نداره . جاریم تبریک نگفت امروز با کلی استیکر و قلب و اینا اس داده به شوهرم تبریک گفته نیا سرزنش کن شما هم باشی به عنوان یه زن خوشت نمیاد
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
به نظرم اگه شوهرت جوابشو نداده اصلا نده و بی پاسخ بزاره پیامشو
بالاخره پیداش میشه رنگین کمون دور نیست خیلی زوده خیلی زود 🌈🌈🌈🌈🌈 ❌ اگه مخالف نظر منی ریپ نزن من فقط به استارتر جواب میدم حوصله نظر شمارو ندارم برا خودت نگهدار به دردت میخوره ❌ خواهرم و دوستم تعلیق شدن گاهی با این کاربری تاپیک میزنند گاراگاه بازی در نیار اینجا نه به دروغگو ها جایزه میدن نه به بچه زرنگ هایی مثل تو 😎
ی جاری منم اینجوری من بهش میگم سلام عزیزم خوبی بعد بازووووور میگه ممنون بعد دوست داره باشوهر من صمیم ...
جاری من هر جا شوهرم یا من باشیم شوهرش میفرسته بره سراغ چیزی ولی بره بیرون ولی خودش برای کاری رفتیم خونشون انقدر دامنش بالا پایین کرد شورتش معلوم بود سنش کم نیست یا بی تجربه که بگم حواسش نبوده با کروکدیل هم ساله