2777
2789
عنوان

جاری جون

| مشاهده متن کامل بحث + 542 بازدید | 37 پست
شوهرت باید رفتارش با جاری سر سنگین بشه وگرنه کم کم زنگ میزنه به شوهرت میگه فلان کن بهمان کن با زنت ج ...

۱۵ ساله تو خانوادم ۴ ساله آمده بعد شوهرم یه بار یه مسافت ۲ ساعته برد جایی البته اونجا میخواست بیاد دنبال ما اینم اونجا کار داشت خودش رانندگی میکنه

کاری کرده دائم براش لعنت بفرستم اون سال پول نداشتیم دوسال تقریبا بی پول بودیم شوهرم تازه کارشو راه ا ...

خب برای منم پیش آمده چند سال اوضاع بد بود کیکم براش نخریدم حستو درک میکنم کارش درست نبود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم ببخشید خاطره خودمو گفتم تو تاپیکت ♥️ 

به نظرم اگه شوهرت جوابشو نداده اصلا نده و بی پاسخ بزاره پیامشو 

بالاخره پیداش میشه رنگین کمون دور نیست خیلی زوده خیلی زود 🌈🌈🌈🌈🌈                                 ❌ اگه مخالف نظر منی ریپ نزن من فقط به استارتر جواب میدم حوصله نظر شمارو ندارم برا خودت نگهدار به دردت میخوره   ❌ خواهرم و دوستم تعلیق شدن گاهی با این کاربری تاپیک میزنند گاراگاه بازی در نیار اینجا نه به دروغگو ها جایزه میدن نه به بچه زرنگ هایی مثل تو 😎

ی جاری منم اینجوری من بهش میگم سلام عزیزم خوبی بعد بازووووور میگه ممنون بعد دوست داره باشوهر من صمیم ...

جاری من هر جا شوهرم یا من باشیم شوهرش می‌فرسته بره سراغ چیزی ولی بره بیرون ولی خودش برای کاری رفتیم خونشون انقدر دامنش بالا پایین کرد شورتش معلوم بود سنش کم نیست یا بی تجربه که بگم حواسش نبوده با کروکدیل هم ساله

۱۵ ساله تو خانوادم ۴ ساله آمده بعد شوهرم یه بار یه مسافت ۲ ساعته برد جایی البته اونجا میخواست بیاد د ...

ببخشید ولی من جای تو باشم نمیزارم با شوهرم تنها باشه چون معلوم حسادت داره وگرنه کرم نداشت برای تو کامنت میزاشت

ببخشید ولی من جای تو باشم نمیزارم با شوهرم تنها باشه چون معلوم حسادت داره وگرنه کرم نداشت برای تو کا ...

بعضی اوقات دست من نیست بیش از حد وارد بشم اختلاف بین من و همسرم میشه

جاری من هر جا شوهرم یا من باشیم شوهرش می‌فرسته بره سراغ چیزی ولی بره بیرون ولی خودش برای کاری رفتیم ...

ببخشیدچقدر بیشخصیته

برای هم خوب بخوایم،،بدی ها و بدخواستن ها وحسادت ها باعث سیاهی دل و کینه و درنهایت افسردگی وکناره گیری میشه...خوب بخوایم،خوب باشیم ،شادباشیم وسرزنده❤