2777
2789
عنوان

تا حالا عروسی بدون دعوت رفتین

| مشاهده متن کامل بحث + 521 بازدید | 30 پست
اره واقعا دیجیه

وایییی چه خوب خیلی حال میدهههه

به نام خداوند رنگین کمان!)   بچه ها نخندینا!)     بارون اومدو یادم داد!)   به مامان چیزی نگو!)       بچه ها ناموسا کمک!) 🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

[QUOTE=358062435]نفهمیدن ؟ کاریت نداشتن خوش گذشت حالا[/QUOTE

شایدفهمیدن سنم یکم کم بود نه زیاد 

هر انسانی در حال نبرد با دشواری‌های زندگی خودشه،با هم مهربان باشیم و اگر نمیتوانیم حداقل زخم نزنیم.🖤🥀
دفعه بعد منم ببرین چیزی نگفتن یا نفهمیدن؟

همون یه دفعه بسمون بود . خیلی ضایع بازی در آوردیم امیدوارم حلال کنن 

فهمیدن اتفاقا ، تو دوربینم افتادیم داماد سلام علیک کرد باهامون . ولی منتهي وسط عروسی نمیتونست کاری بکنه . مهمونشو بندازه بیرون ؟؟

نی نی سایت همه ناشناسن به همین خاطر همه راحت حرف دلشونو می‌زنن سخت نگیرید.           گوربا دوست ، چای دوست و طبیعت دوست . Ceraunophile#                                                                     ای عشق تو مگذار ! ای عشق تو مگذار!  که من به پیری برسم

همون یه دفعه بسمون بود . خیلی ضایع بازی در آوردیم امیدوارم حلال کنن فهمیدن اتفاقا ، تو دوربینم افتاد ...

نه خب شب عروسی همه سعی میکنن خیلی مهربون باشن نمیدازن بیرون 

ولی به نظرم خیلی خوش میگذره

نه خب شب عروسی همه سعی میکنن خیلی مهربون باشن نمیدازن بیرون ولی به نظرم خیلی خوش میگذره

اره خدایی خوش گذشت ولی واقعا کارمون عجیب بود 

نی نی سایت همه ناشناسن به همین خاطر همه راحت حرف دلشونو می‌زنن سخت نگیرید.           گوربا دوست ، چای دوست و طبیعت دوست . Ceraunophile#                                                                     ای عشق تو مگذار ! ای عشق تو مگذار!  که من به پیری برسم