2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره خیرسرم

خب دلیلش همینه . اگه اپلیکیشنه اصلیه تلگـرام و داشته باشید این اتفاقا نمیوفته

به دنیا نیامده‌ایم که چوب قضاوت به دست بگیریم و سر هر راه و بی‌راهی مردم را قضاوت کنیم. ما مرکز دنیا نیستیم‌، حتی اگر این به نظرمان برسد. ما لبریز از اشتباهات و کمبود‌هایی هستیم که دیگران را به خاطرش تحقیر می‌کنیم..
من ۶،۷ ماه کلافه شده بودم همش میزد میخوای به فلان کانال اضافه بشی؟ چندبار کاربری تلگراممو پاک کردم و ...

ربطی به بازار نداره

وقتی که بمیرم هرچندم محکم بغلم کنین حس نمیکنم
من ۶،۷ ماه کلافه شده بودم همش میزد میخوای به فلان کانال اضافه بشی؟ چندبار کاربری تلگراممو پاک کردم و ...

اپلیکیشنه اصلی و دانلود کنید و ترجیحا از گوگل پلی

به دنیا نیامده‌ایم که چوب قضاوت به دست بگیریم و سر هر راه و بی‌راهی مردم را قضاوت کنیم. ما مرکز دنیا نیستیم‌، حتی اگر این به نظرمان برسد. ما لبریز از اشتباهات و کمبود‌هایی هستیم که دیگران را به خاطرش تحقیر می‌کنیم..

اخه بعضی برنامه هایی ک از بازار گرفتمو لازم دارم

یارب تنها نظرت باشد پایان رنج هایم...❤️

اصلا من دیگ تل گرام نمیخام غلط کردم بابا

این صحفه چیه هی باز میشه

مثلا دارم عکس میگیرم ،تماس میگیرم خودکار میره تو مرورگر و صحفه تل گرام بازمیشه

یارب تنها نظرت باشد پایان رنج هایم...❤️
بی حساب و حرف س ک س زیاده .آدم خراب کنه.

خب عزیزم .من تلگـرام دارم . ولی نه کانال دارم نه گروه .فقط چون از خانوادم دورم باهم اونجا در ارتباطیم . وقتی کسی خودش نخواد یه اپلیکیشن خرابش نمیکنه