2821
2789
هیونجین بازم بابلو گل بارون کرده اونوقت من تو نینی سایت چرت و پرت میگم🥲🥲چه قدر حرص میخورم کاش پولی ...

چیکاررر کردههه نرفتم چک کنم اصنننن

دور از جونت شما گل فرمایش میکنی

واییی آره کاش پولی نبود همون فنزم ازمون گرفت کصکشااااا

هعی ریدم تو این زندگی

"الان‌رو‌شونه‌کی‌چشات‌میره‌خاب؟"

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

چیکاررر کردههه نرفتم چک کنم اصنننندور از جونت شما گل فرمایش میکنیواییی آره کاش پولی نبود همون فنزم ا ...

داره اهنگ گوش میده وای سلیقه داداشمون خوبه ها خوشم اومد از اهنگه 😂 happier از new west

🫶

چیکاررر کردههه نرفتم چک کنم اصنننندور از جونت شما گل فرمایش میکنیواییی آره کاش پولی نبود همون فنزم ا ...

میدونی خیلی گرون نیستا ولی خیلی مسخرس🤓

اخرین بار فکر کنم اشتراک ماهانه ۳ یا ۴ دلار اینا بود

ولی خب کاش کلا پول نمیگرفت 🤡🤡باور کن من اگه پول بدم اصلا هیچکس به من نوتیص نمیده حرصم میگیره که دارم پول میدم بابت حضورم🤡🤣همیشه میگفتم خدا رو شکر ویورس پولی نیست ولی اونا پولکی ترن کارت ممبرشیپش حدودا ۲۰ و خوردی دلار به بالاست🤡🤡🤡🤡🤡🤡مسخرمون کردی؟🤡

🫶

آخی عجب گوگولوعهعژب سلیقه ای داره به مامانش رفته ژونننن

زیر این نوشته ㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋ جرررررر مایل به شیپ😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

🫶

میدونی خیلی گرون نیستا ولی خیلی مسخرس🤓اخرین بار فکر کنم اشتراک ماهانه ۳ یا ۴ دلار اینا بودولی خب کا ...

آره واقعن ولی جلویه وروده آدمایه تاکسیکو میگیره تا حدی البته فک کنم ماله کشورا با هم فرق کنه و ماله ایارن بیشتره

آره واقعن ای کاش

نه بابا آیدلامون چرا به یه فرشته نوتیص ندنننن

واییی آره ریدم توششش

"الان‌رو‌شونه‌کی‌چشات‌میره‌خاب؟"

آره واقعن ولی جلویه وروده آدمایه تاکسیکو میگیره تا حدی البته فک کنم ماله کشورا با هم فرق کنه و ماله ...

اوه اره چه قدر با این موافقم ولی جلوی ورود مارم داره میگیره😂😂😂😂

اوووخی تو چه ناسییی🥹💞

🫶