2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عاقا من منو بگو بگو دلت برام تنگ شده بذار دلم خوش شه برم تاپیکای دیگه سر بزنم معطلم نکن

زینب با چادر گل گلی سابقم البته خیلیاتون شاید منو نمیشناسید فقط گفتم ک بدونین کاربر جدید نیستم سر به سرم نذارین در جریان باشین  
سارای تو فکرکن ایناهرکدوم یکی از کاربرای جدیدن احتمالا با کاربری جدید میان دیگه که نیستن

فك نكنم پرواز 

اخه دليلي نداره رفته باشن با كاربري جديد بيان

مقاومتت ستودنیه    

همون زینبه ای که صد بار تاپیک خدافظی زدی؟  

🍂🍂 ازم نخواه با تو بموووووووووونم 🍂🍂☔👫  تو هیچی از من نمیدوووونی  اگه بگم رازه دلم رووووووووو....تو هم کنارم نمی مونی  آخ تو هم کنارم نمی موووونی....

[QUOTE=47866225]همون زینبه ای که صد بار 

تاپیک خدافظی نزدم نی نی یارو صدا کردم قطعم کرد.الان دیگه یاد گرفتم اگه خسته شدم باید ایمیلمو دستکاری کنم بچه عا همون موقه یادم دادن

کتی میام براتا

زینب با چادر گل گلی سابقم البته خیلیاتون شاید منو نمیشناسید فقط گفتم ک بدونین کاربر جدید نیستم سر به سرم نذارین در جریان باشین  
همون زینبه ای که صد بار تاپیک خدافظی زدی؟    

میخواستم ب شامیت رای بدم دیگه نمیدم  

میخواستم ب شامیت رای بدم دیگه نمیدم    

خب من کنجکاو شدم بدونم   

باشه نده  

🍂🍂 ازم نخواه با تو بموووووووووونم 🍂🍂☔👫  تو هیچی از من نمیدوووونی  اگه بگم رازه دلم رووووووووو....تو هم کنارم نمی مونی  آخ تو هم کنارم نمی موووونی....
   خب من کنجکاو شدم بدونم     باشه نده    

اصلا میخوام رای بدم ب تو چه.الان میرم رای میدم حالتو جا میارم کفاصط  

اصلا میخوام رای بدم ب تو چه.الان میرم رای میدم حالتو جا میارم کفاصط    

اصن من از همین خود درگیری بودنت خوشم میومد