2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سلام عزیزم. من در مورد فلوکستین سرچ میکردم، توی تاپیکی پیام شما رو خوندم. متوجه شدم مثل من سمت شرق تهرانید. ما نیروهوایی هستیم. میخواستم بپرسم امکانش هست دکتر روانپزشکی که برای اضطراب کودکتون بهشون مراجعه کردین رو بهم معرفی کنید؟

راستی با تاپیک دجه منو بردین به گذشته ...

به خودم اومدم دیدم یه بغض گنده تو گلوم گیر افتاده، کاش اینقدر زود بزرگ نمیشدیم😭😭

سلام عزیزم

کلینیک پیروزی بردم

اسم دکتر دخترم پرستو نایب زاده بود ولی فکر کنم جدا سمت ونک مطب زده و دیگه کلینیک نیاد

ولی کلینیک خوبیه و پزشک های فوق تخصص میاره 982177431649

این شماره ی کلینیک اگر خواستی داخل نت سرچ کن

کلینیک پیروزی،ساختمان پارس

آدرس و شماره رو برات میاره.سر بلوار ابوذر یه سوخاری هست دقیقا بغل همونه

بله واقعا همینجوریه چقدر زود بزرگ شدیم

و خداروشکر که خاطره های دوست داشتنی برامون مونده❤️

بخوام از این خاطره هام با دجه بنویسم یه کتاب میشه😂

سلام عزیزمکلینیک پیروزی بردماسم دکتر دخترم پرستو نایب زاده بود ولی فکر کنم جدا سمت ونک مطب زده و دیگ ...

مرسی از راهنماییت مهربون. خیلی لطف کردی

خدا بچه های نازنینت رو برات حفظ کنه

احساس میکنم وقتی کل مسیرت رو با یک ریتم ثابت و رضایت بخش رفته باشی خاطرات دوست داشتنی و مرور کردنی میشن برات ، اما وقتی تو گذشته ی پرتلاشت ، حتی یک انتخاب اشتباه و فرصت از دست رفته داشته باشی ، خاطرات میشن مثل یه تخته سنگ بزرگ که روی سینه ت افتاده باشه... پر از حس سنگینی، پر از افسوس، خصوصا اگر تنهایی بخواهی مرورشون کنی...

امیدوارم که مرور خاطراتت همیشه برات شیرین و دوست داشتنی باشه عزیزم 😍 بتونی ازشون یه کتاب بنویسی❤️

مرسی از راهنماییت مهربون. خیلی لطف کردیخدا بچه های نازنینت رو برات حفظ کنهاحساس میکنم وقتی کل مسیرت ...

خواهش میکنم باز هم اگر سوالی داشتی خوشحال میشم بتونم کمک کنم.

و چقدر زیبا بیان کردی دقیقا همینطوره

برای شما هم خاطره های زیبا برای سالیان آینده از خدا میخوام🌱🌻