2777
2789
عنوان

خواهر شوهرم باهام قهره

| مشاهده متن کامل بحث + 242 بازدید | 34 پست
چ چیزا براتون مهمه خدایی ب درک اصلا نرو نبینش منکه هر وقت با خونواده شوهرم قطع رابطم هم اعصابم آروم ...

اخه شوهرم چسبیده به اونا هرهفته منو میبره خونه مادرشوهرم من از خداما ریختشونو نبینم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینقدر پروان همشون آدمو دیونه میکنن

رابطه سالی دو بار .هفته ای یک بار مادر شوهر .دو بار در سال خواهر برادر .وگرنه دعواست

هر وقت تحقیر شدی .محکم بهش بگو از در نیومدی از پنجره اومدی به سلامت 

رابطه سالی دو بار .هفته ای یک بار مادر شوهر .دو بار در سال خواهر برادر .وگرنه دعواست

خونه حاهرشوهرم فقط عید به عیده مادرشوهرم هر هفته میریم اونم به اجبار هی ریخت خاهرشوهرمو باید ببینم قیافشو میکشه به هم اینگار ارثشو خوردم

من باشم به شوهرم میگم و راستش خنده ام میگیره از این کارا....چطور جلوی خودتو میگیری نخندی وقتی اینطور ...

همسن مادرمه ۴۵ سالشه 😐همشون همینطورین میشینن نفشه میکشن برا عروسا عصابمونو میریزن بهم

خونه حاهرشوهرم فقط عید به عیده مادرشوهرم هر هفته میریم اونم به اجبار هی ریخت خاهرشوهرمو باید ببینم ق ...

نرو .روزهای دیگهبرو

هر وقت تحقیر شدی .محکم بهش بگو از در نیومدی از پنجره اومدی به سلامت 

متوجه نشدم چی گفتی

میگم همینی که به  ما گفتی رو به شوهرت بگو

بعد اگه بخواد خودش بگه چندتا دروغ هم بهش اضافه میکنه بهش میگه و تورو آدم بده میکنه

حرف مردم هم برات مهم نباشه.هرچی میخواد بزار بگه

اخه شوهرم چسبیده به اونا هرهفته منو میبره خونه مادرشوهرم من از خداما ریختشونو نبینم

خب حتما شوهرت خوبی میبینه ازشون شوهر من میبینه چقدر فرق میذارن خودش ازشون متنفره

میگم همینی که به ما گفتی رو به شوهرت بگوبعد اگه بخواد خودش بگه چندتا دروغ هم بهش اضافه میکنه بهش می ...

😐حالا خاهرشوهرم هیچی مادرشم از اون بدتره😭نمیدونم چطوری شوهرمو قانع کنم کمتر بریم هروقت میرم تا دو روز عصابم خورده

خب حتما شوهرت خوبی میبینه ازشون شوهر من میبینه چقدر فرق میذارن خودش ازشون متنفره

ن با چارتا کلمه عزیزم عزیزم گفتن با چرب زبونی براشون حمالی میکنه وگرنه جز دردسر هیچی برامون نداشتن خب البته حق میدم پدر مادرشن خدش هروقت خاست میتونه بره ولی نباید منو مجبورم هوف کاش میتونستم قانعش کنم کمتر بریم