2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میگم چطور میخوای هم یاردهم هم دوازدهمو امتحان بدی برا نهایی ؟🥲منم مثل شما میخوام انجام بدم ولی ترمی ...

اگر پشت کنکوری هستید و بعد مدتی میخواید به فضا درس برگردید با یه مشاور صحبت کنید که بهترین نظرو بده بهتون. ولی فکر کنم میشه یازدهم هم امتحان نداد ولی خب بیست درصد رو از دست میدید .

میگم چطور میخوای هم یاردهم هم دوازدهمو امتحان بدی برا نهایی ؟🥲منم مثل شما میخوام انجام بدم ولی ترمی ...

اگه اطلاعیه هایی ک اومده رو دنبال کنی نوشتن ک ۲۰ ابان تو دفترچه ثبت نام کنکور مشخص میکنن

احتمال داره دروس تخصصی هردوپایه باشه و ی درس عمومی شناور یا ممکنه فقط دوازدهم نهایی باشه و بقیه پایه ها تاثیر مثبت داشته باشه

منم طبق بودجه قلم چی دارم میرم جلو فعلا دهم با نیم ساله اول دوازدهمو دارم میبندم 

ترسمم از ترمیم معدله ۲ بار ترمیم زدم ول الکی رفتم امتحان دادم نخوندم 

امیدوارم امسال دوباره فرصته مجدد واسه ترمیم بدن

هر آنچه مرا به درد اورد، مرا ساخت!
اگر پشت کنکوری هستید و بعد مدتی میخواید به فضا درس برگردید با یه مشاور صحبت کنید که بهترین نظرو بده ...

نه همین امسال کنکور دادم اتاق عمل ازاد اوردم ، میخوام همزمان برا کنکور سال بعد هم بخندم فقط نهایی یازدهم یکم مشکل دارم🥲

❄️

فرهنگیان میخای؟زمان خیلی کمه سعی کن وقتو از دس دی

اره

امسال بخاطر محرومیت انتخاب رشته نکردم رفتم ازاد ک محروم نشم اونهمه پول شهریه بده اخرش امروز بیان بگن محرومیتو برداشتن واسه کنکور ۱۴۰۴ میزارنش😐😑😭

هر آنچه مرا به درد اورد، مرا ساخت!
نه همین امسال کنکور دادم اتاق عمل ازاد اوردم ، میخوام همزمان برا کنکور سال بعد هم بخندم فقط نهایی یا ...

اگر نمرات دوازدهمتون خوبه خب همشو ترمیم نزنید. البته نمیدونم من بازم مشورت کنید با یه مشاور کاربلد یا مشاور مدرستون بهتره