2777
2789
منم دقیقادیدم زبان انرژی زیاد میگیره رفتم دوره داروخانه الان تموم شد کلاسم میخوام برم داروخانه کار و ...

عه تو هم پس مثل منی😐😐چ عجیب😂تهرانی؟ 

و خدا دردم گرونه💔 مورد علاقه های من ۱_ کیکو💄 ۲_نودل 🍜۳_فیلم جنایی🔪 ۴_ استاک کردن🕵🏻♀️ ۵_ریدن به پسر ها (اگر نمیگید پیک می، و دختر ها)یی که فکر میکنن براشون ریدن💆🏻♀️ ۶_ پیک نیک توی جنگل🌳۷_ شنا🏊🏻♀️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه تهران بودم درسم تموم شد برگشتم اصفهان😂

ی چیزی. دوز دارو ها و اشکالشون همرو حفظی تو؟ خیلیه لامصب همرو نمیشه حفظ شدددد

و خدا دردم گرونه💔 مورد علاقه های من ۱_ کیکو💄 ۲_نودل 🍜۳_فیلم جنایی🔪 ۴_ استاک کردن🕵🏻♀️ ۵_ریدن به پسر ها (اگر نمیگید پیک می، و دختر ها)یی که فکر میکنن براشون ریدن💆🏻♀️ ۶_ پیک نیک توی جنگل🌳۷_ شنا🏊🏻♀️

ی چیزی. دوز دارو ها و اشکالشون همرو حفظی تو؟ خیلیه لامصب همرو نمیشه حفظ شدددد

نه بابا همش و حفظ نیستم کم و بیش میدونم ولی اگه کاراموزی بری همش و یاد میگیری دوستام میرفتن میگفتن هرچی یادگرفتیم تو همین کاراموزی بود

نه بابا همش و حفظ نیستم کم و بیش میدونم ولی اگه کاراموزی بری همش و یاد میگیری دوستام میرفتن میگفتن ه ...

میترسم جایی قبولم نکنن 11 تا داروخانه دقیقا نزدیکمونه... اگرم کاراموزی بگیرنم بعدش میترسم استخدامم نکنن

میترسم جایی قبولم نکنن 11 تا داروخانه دقیقا نزدیکمونه... اگرم کاراموزی بگیرنم بعدش میترسم استخدامم ن ...

اینجا که من دیدم گرفتن ولی خب اگه اشنا داشته باشی بهتره و سعی کنی تو کار اموزی کارت خوب باشه

اینجا که من دیدم گرفتن ولی خب اگه اشنا داشته باشی بهتره و سعی کنی تو کار اموزی کارت خوب باشه

اشنا داریم داروساز خودشم داروخونه داره ولی شهر دیگس نمیدونم تهران دوست و رفیق داره که معرفیم کنه یا نه😂

بپرس ازش ضرر که نداره

اره میپرسم. شما درست تموم شده؟ 

اره عزیزم میخوام بخونم برا ازمون استخدامی

خوشبحالت من هم دانشگاهم مونده هم باید داروخونه رو برم 🥲بی پولی بهم فشار اورده میخوام حقوق داشته باشممم😂ولی میترسم از درسم بیوفتم رشتمم سخته ژنتیکه

خوشبحالت من هم دانشگاهم مونده هم باید داروخونه رو برم 🥲بی پولی بهم فشار اورده میخوام حقوق داشته باش ...

دقیقا بی پولی بعد کوفتیه ادمم چقد مگه میتونه به خانواده بگه پول بهم بدید 

کاراموزی ک میری ببین میتونی به درستم برسی اگ دیدی نمیشه نرو دیگه بزار تابستون