2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 215 بازدید | 32 پست
نه کلاس چیه ،اتفاقا داره تلاش میکنه برای ازدواجش ،دنبال چیزی میگرده که واقعا میخواد نه که تو کوچه و ...

من داییم را براش دنبال دختر می‌گشتیم حالا اومده میگه این طور زشت نباشه. میگیم خب دانشگاه یکی رو پیدا میکردی میگه اون موقع شرایط نداشتم حالا وضع خوب شده😂😂

آقایان در تاپیکم نیایید و لایک و ریپلای نزنید. 
من داییم را براش دنبال دختر می‌گشتیم حالا اومده میگه این طور زشت نباشه. میگیم خب دانشگاه یکی رو پیدا ...

بسلامتی و میمنت ،چرا زشت باشه ،میره صحبت میکنه اگر تو دید اول خوشش اومد جلسه های بعدی رو هم ادامه میده و به قطعیت که رسید ازدواج میکنه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وا نه😅😅خب با هم صحبت میکنن نخواستن ادامه نمیدن

من داییم را براش دنبال دختر می‌گشتیم حالا اومده میگه این طور زشت نباشه. میگیم خب دانشگاه یکی رو پیدا میکردی میگه اون موقع شرایط نداشتم حالا وضع خوب شده😂😂 بعد انقدر هم سخت گیر شده که نگو

نه ببین خب هر کی یه جور دوست داره من خودم مدرنو ترجیح میدم چون میخوام با طرف دوس بشم موقع عصبانیت و ...

تو مدرن باید خیلی جنبه ت بالاباشه و بعدا درگیر احساسات نشی نه خودت نه طرفت چون وقتی عاشقش بشی دیگ خصوصیاتش ب چشمت نمیاد 

نه ببین خب هر کی یه جور دوست داره من خودم مدرنو ترجیح میدم چون میخوام با طرف دوس بشم موقع عصبانیت و ...

من داییم را براش دنبال دختر می‌گشتیم حالا اومده میگه این طور زشت نباشه. میگیم خب دانشگاه یکی رو پیدا میکردی میگه اون موقع شرایط نداشتم حالا وضع خوب شده😂😂خیلی سخت میگیره

نه عزیزم این چه حرفیه هرکی یه مدل ازدواج میکنه.هیچوقت توقیدوبند اینچیزا نباش.تازه قرارنیس ک همین فرد ...

من داییم را براش دنبال دختر می‌گشتیم حالا اومده میگه این طور زشت نباشه. میگیم خب دانشگاه یکی رو پیدا میکردی میگه اون موقع شرایط نداشتم حالا وضع خوب شده😂😂 سخت گیری میکنه میگه فقط بور. اصلا توی ایران ما بور نداریم 😂😂

من داییم را براش دنبال دختر می‌گشتیم حالا اومده میگه این طور زشت نباشه. میگیم خب دانشگاه یکی رو پیدا ...

وضعش خوب شده سخت پسند شده🤌😂

بهش معرفی کنین اگر مورد خوب سراغ دارین 

یا بگین خودت پیدا کن ک زشت نباشه😂

دنبالم نیا اسیرم میشی  

خب داییت عاقله که وقتی هیچی نداشته وعده نداده به دختر مردم 

من که گفتم یه بارون بزنه داغون میشم من هنوزم دلتنگ لحظه هامون میشم🖤
بسلامتی و میمنت ،چرا زشت باشه ،میره صحبت میکنه اگر تو دید اول خوشش اومد جلسه های بعدی رو هم ادامه می ...

اخه یه جوریه میگه زشته برم خونه دختر بگم نمیخام بی احترامی میشه بهشون

وضعش خوب شده سخت پسند شده🤌😂بهش معرفی کنین اگر مورد خوب سراغ دارین یا بگین خودت پیدا کن ک زشت نباشه ...

اخه دختر بور ایران نیست اصلا. بعدم میگه زشته برم خونه دختر بگم نمیخام بی احترامی به دختر میشه

آره خب😂😂🙏

دایی من برعکس خیلیییی ادم خوبیه ها ولی نمیدونم چرا به دخترا وعده الکی میده گولشون میزنه و هیچکدومم نمیگیره چون خوشتیم و خوسگله هم دخترا عاشقشن

من که گفتم یه بارون بزنه داغون میشم من هنوزم دلتنگ لحظه هامون میشم🖤
دایی من برعکس خیلیییی ادم خوبیه ها ولی نمیدونم چرا به دخترا وعده الکی میده گولشون میزنه و هیچکدومم ن ...

اخه میگه دختر بور میخام 

اخه یه جوریه میگه زشته برم خونه دختر بگم نمیخام بی احترامی میشه بهشون

همون لحظه که یهو نباید بگی نمیخوام😂😂حالا اومدیمو دایی رفت خواستگاری دختره نخواستش ،باید جنبه نه شنیدن و نه گفتن پیدا کنه ،بعدم روند کار اینجوریه که رفتید خواستگاری اگر خوشتون اومد زنگ میزنید یه قرار دیگه میذارید خوشتون نیومد هم زنگ میزنید آرزوی خوشبختی میکنید و خداحافظی 

2790
2778
2791
2779
2792