نه کلاس چیه ،اتفاقا داره تلاش میکنه برای ازدواجش ،دنبال چیزی میگرده که واقعا میخواد نه که تو کوچه و ...
من داییم را براش دنبال دختر میگشتیم حالا اومده میگه این طور زشت نباشه. میگیم خب دانشگاه یکی رو پیدا میکردی میگه اون موقع شرایط نداشتم حالا وضع خوب شده😂😂
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من داییم را براش دنبال دختر میگشتیم حالا اومده میگه این طور زشت نباشه. میگیم خب دانشگاه یکی رو پیدا میکردی میگه اون موقع شرایط نداشتم حالا وضع خوب شده😂😂 بعد انقدر هم سخت گیر شده که نگو
نه ببین خب هر کی یه جور دوست داره من خودم مدرنو ترجیح میدم چون میخوام با طرف دوس بشم موقع عصبانیت و ...
من داییم را براش دنبال دختر میگشتیم حالا اومده میگه این طور زشت نباشه. میگیم خب دانشگاه یکی رو پیدا میکردی میگه اون موقع شرایط نداشتم حالا وضع خوب شده😂😂خیلی سخت میگیره
نه عزیزم این چه حرفیه هرکی یه مدل ازدواج میکنه.هیچوقت توقیدوبند اینچیزا نباش.تازه قرارنیس ک همین فرد ...
من داییم را براش دنبال دختر میگشتیم حالا اومده میگه این طور زشت نباشه. میگیم خب دانشگاه یکی رو پیدا میکردی میگه اون موقع شرایط نداشتم حالا وضع خوب شده😂😂 سخت گیری میکنه میگه فقط بور. اصلا توی ایران ما بور نداریم 😂😂
اخه یه جوریه میگه زشته برم خونه دختر بگم نمیخام بی احترامی میشه بهشون
همون لحظه که یهو نباید بگی نمیخوام😂😂حالا اومدیمو دایی رفت خواستگاری دختره نخواستش ،باید جنبه نه شنیدن و نه گفتن پیدا کنه ،بعدم روند کار اینجوریه که رفتید خواستگاری اگر خوشتون اومد زنگ میزنید یه قرار دیگه میذارید خوشتون نیومد هم زنگ میزنید آرزوی خوشبختی میکنید و خداحافظی