2777
2789
عنوان

مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 667 بازدید | 34 پست
یعنی شما میخوای فقط خورده ریز بخری بیچاره از داماد اصلا سر زدین به بازار از قیمتها خبر دارین نمیشه ه ...

خب این درست سر عقدی های منو برداشتن میگن عروسی ام نمیگیریم یه مسافرت برین

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هجسرم حقوقش دست مامانشه خونشون انگار مادر سالاریه

پس نخر.... 

یا با شوهرت مشکل حل کن.. 

به نظر من شوهرت زن زلیل (حالا چه زنش چه مادرش) 

فقط لازمه تنها گیرش بیاری و در گوشش حرف بزنی  و پرش کنی 

قشنگ میاد تو مشتت... 

ریپلای نزنید چون نه میخونم نه جواب میدم...🤑☺️

پس نخر.... یا با شوهرت مشکل حل کن.. به نظر من شوهرت زن زلیل (حالا چه زنش چه مادرش) فقط لازمه تنها گی ...

دقیقا همینه ولی من هرچی میگم دو برابرش مامانش پُرش میکنه می‌فرسته سمت من

هجسرم حقوقش دست مامانشه خونشون انگار مادر سالاریه

واویلا دختر تو چرا ندیدی این چیزا رو

اهل این هست همسرت ک ب حرفت گوش بده؟

بره درخواست مفقودی بده

پولاشم از مامانش بگیره؟

از بس که بها داده خدا بر زن و دختر*  نازل شده در منزلتش سوره کوثر*  هر لحظه کنم شکر به درگاه الهی *     زیرا که خدا داده به من دختر و خواهر   

به نظر من بگو شما قبول کردید حالا میگید ما نخریم آبروتون میره؟ بزار اونا بخرن

البتههه اگه پدرشوهرت میخره

آخه برامنم یه همچین موضوعی پیش اومد و بابام کوتاه نیومد پدرشوهرم قبول کرد اما یه قرونم پول نداد شوهر من مجبور شد وام بگیره و خرید کنه و هنوزم که هنوزه داریم قسطاشو میدیم و سختی میکشیم

بابای من نمیدونست همچین کاری میکنن وگرنه خودش میخرید فکر کرد پدرشوهرم قراره بخره 

واویلا دختر تو چرا ندیدی این چیزا رواهل این هست همسرت ک ب حرفت گوش بده؟بره درخواست مفقودی بدهپولاشم ...

هرچی میگم میگه ما فعلا عقدیم عروسی کردیم پس میگیرم همه رو حتی یه تیکه لباس برام نگرفته توی این ۵ ماه همشو مامانش جمع میکنه براش وسایل های سنگین مثل تلوزیون و یخچال و... بخره خجالت میکشم جایی برم اصلا به تازه عروس ها نمیخوره قیافم خرج نامزدمو مامانم میده یه رستوران منو نبرده تا حالا 

اولا این روزا مردم خودشون بیچارن به هر دری میزنن پول درارن یچی بگیرن بخورن. مهمان حالا خیلی اصن بیکاره که هی بیاد رو مبل بشینه بعدشم بش بگو اصلا مگه ارزش اون خونه ای که قراره توش زندگی کنیم ب مبل یا مثلا چیزای خیلی لوکسه ک مهمان بیاد روش بشینه. اصلا خدا کنه ابرو ادم با بی مبلی تو خونش بره. بعضیا ی حرفا چرتی میزنن 

اون مهمانم بایدشعورداشته باشه اگه خونه کسی چیزی نبود نره پچ پچ کنه

..

چرا با پسری که در این حد هم مستقل نیست ازدواج کردی ،بعد از ازدواج کجا قراره زندگی کنید؟عقد کردین؟

عقد کردیم بله جدا زندگیم میکنیم قطعا چون کلا یه خونه ۸۰ متری دارن 

قبل از عقد ما یه ۲ ماهی رفت و آمد داشتیم خانواده ها می‌دونستن خیلی خرج می‌کرد و خوب بود

خب این درست سر عقدی های منو برداشتن میگن عروسی ام نمیگیریم یه مسافرت برین

نه سرعقدی برداشتن غلط 

اونها برای عروس و داماده 

اما اگه دلت به عروسی هست و میدونی که  واقعا میتونن هزینه کنن هر چند مجلس کوچک بگیر