قدیما یه کاربری بود بلوچ بود طلا فروشی داشتن عکس میذاشت سنش کم بود بچه دار نمبشدن
اسم کاربریش یادم رفته چی بود کارش دارم
فقط 29 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت. خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍. پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺
منم یه نفر مدام پیگیره که دومی رو هم بیارم میگه یکی کمه دلم میخاد نصفش کنمااا
17شهریور صبح قشنگی بود وقتی فهمیدم تو رو دارم خدایا شکرت ❤ خوشبختی یعنی یه دنیا قشنگی رو توی دلت حمل کنی .اخرای پاییز فهمیدیم نی نی مون یه دختر کوچولوی ناز که توی دلم و اومده بشه همه زندگی مامان و باباش ❤👪 ماه قشنگه بهاریمون 403/20 قدم روی زمین گذاشت 😍مامان تو بودن چقد شیرین مثل عسل ❤
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
من الان تو یه تاپیک دیگه بودم،بحثش رو طلوعین بود و چقد از خدا ها امید بودی برای نی نی،اومدم کاربریتون رو چک کردم تا دقیقا یه ماه بعدش باردار شدین،خدا رو صدهزار مرتبه شکر کردم براتون
سلام بانو جان خوبینمن الان تو یه تاپیک دیگه بودم،بحثش رو طلوعین بود و چقد از خدا ها امید بودی برای ن ...
سلام عزیزم بله 🥺و الان رو پامه
ممنونم ازت 😘😘
1
5
10
15
20
25
30
35
40
شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت. خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍. پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺
سلام عزیزم خوبین.شرمنده اینجا مزاحمتون میشم.خیلی خوشحال شدم که دیدم نی نی دار شدین انشاءلله زیر سایه ...
سلام عزیزم ممنونم ازت خیلی متشکر
نه عزیزم این قرصو نخوردم اصلا
1
5
10
15
20
25
30
35
40