2777
2789
چطور از دلت میاد😭

دیگه چاره چیه قیمتا همینه مگه اینکه جنسش بد باشه ارزونتر بدن

کابوس ها اون چیزی نیست که تو خواب میبینی...کابوس ها؛همون چیزهایی هستن که بهت اجازه ی خوابیدن نمیدن...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جنس با جنس فرق داره 

کیفیت شلوار یه تومنی با شلوار ۴۰۰ تومنی قابل مقایسه نیست

وَطَن جان🖤 خسته ام... پایانِ خوبِ داستانت کو؟                   وطن! لبخندهای مردمِ شیرین زبانت کو؟                                              چه جوانانی! اسماعیل میبینی؟ چه جوانانی! بسیاری شان هنوز صورت عشق را بر سینه نفشرده اند...🖤

برو بازار بخر ارزونتره

دیگه ارزون وجود نداره من تابستون از جاهای تقریبا ارزون هم خریدم :) ۹۰۰ تومن

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                              من فمنیست نیستم!برابری نمیخوام! من خواهان برتری ام🌝زن سالاری😌پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚 

تولیدی از کجا بخرم🗿🗿🗿

تهران نیستم نمیدونم

اگه همشهری بودی یه جایی رو میگفتم هم قیمت هاش خوبه هم کیفیتش خوبه 

من تو این سایت هیچ فعالیتی و هیچ کاربری فعالی ندارم. یک بار برای همیشه میگم درمورد من مستقیم یا غیر مستقیم اینجا یا هر جای دیگه حرف نزنید. من دارم زندگی مو میکنم، دیگه حرفی ندارم برای گفتن.

دیگه ارزون وجود نداره من تابستون از جاهای تقریبا ارزون هم خریدم :) ۹۰۰ تومن

یاخدا😐

یعنی۱ ماه بری کار کنی ۵تومن حقوق بگیری

بعد ۹۰۰ بدی به یه شلوار

من لخت میرم بیرون اصلا😭

یاخدا😐یعنی۱ ماه بری کار کنی ۵تومن حقوق بگیریبعد ۹۰۰ بدی به یه شلوارمن لخت میرم بیرون اصلا😭

چاره ای نیست .. منم سوختم به معنی واقعی .. البته یه شلوار مام بعدش خریدم فک کنم ۶۰۰ تومن .. از دست فروش ولی خیلییییی خفنه و شلوار خیلی خوبیه..

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                              من فمنیست نیستم!برابری نمیخوام! من خواهان برتری ام🌝زن سالاری😌پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚 

چاره ای نیست .. منم سوختم به معنی واقعی .. البته یه شلوار مام بعدش خریدم فک کنم ۶۰۰ تومن .. از دست ف ...

با دورس زرشکی

چه شلوار و رنگی پوشید میاد به ادم بنظرت؟ 🗿

با دورس زرشکیچه شلوار و رنگی پوشید میاد به ادم بنظرت؟ 🗿

نمی‌دونم چون دوری نمیپوشم .. کرمی باید با زرشکی ترکیب قشنگی بشه

طوسی زغالی چیمام فیت

آره خوبه ..شاید