2777
2789
عنوان

مهمان سر زده اومد خونم هیچی نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 4305 بازدید | 109 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عب نداره خودت اذیت نکنپیش میادبزار یه چایی حالا یا میخوره یا نه

چایی آماده هست نزاشت بیارم

به یاد خندهای پدرم گریه میکنم 🥹هیچ وقت لحظه جون دادنت که مرا بوسیدی فراموش نمیکنم 😔به یاد بهترین پدر دنیا فاتحه صلوات 
نمیتونسته نیم ساعت قبل رسیدن یک زنگ بزنهچه بیشعور

بند خدا مسنه مثلا اومده عیادتم

به یاد خندهای پدرم گریه میکنم 🥹هیچ وقت لحظه جون دادنت که مرا بوسیدی فراموش نمیکنم 😔به یاد بهترین پدر دنیا فاتحه صلوات 
بدم میاد مهمون سرزده اگه مادرشوهرو اون برادرشوهره باشه بدتر میخورن پشت آدم حرف میزنن 🚶🏾‍♀️

نه آشنایی دور هستن

زشت نیست الان درست کنم

عشقم کاره اون زشته این موقع چ مهمونی 

الان تنها لطفی ک میتونی بکنی اینه ک جای خوابشو آماده کنی استراحت کنه

🖤زندگی برای دخترا تو ایران همینجوریش سخت هست،شما سخت ترش نکنید♡بذارید سالم برگردیم خونه🖤🥀

علت خاصی داره یهویی اومدنش؟ نسبتش چیه؟

اقوام دور مثلاً عیادت من 

عشقم کاره اون زشته این موقع چ مهمونی الان تنها لطفی ک میتونی بکنی اینه ک جای خوابشو آماده کنی استراح ...

میره خونش😁

2790
2778
2791
2779
2792