2777
2789
عنوان

کیا نماز میخونن و کیا نمیخونن

| مشاهده متن کامل بحث + 426 بازدید | 57 پست
🤔🤔جنابعالی؟

فردا در مورد اهمیت نماز صحبت میکنم خدمتتون.

فقط و فقط سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😂😂بیا از الان باهم شروع کنیم پس

وقت نیست😂😂اصلا بعد کلا این چند سال نخوندم یه حوریه الان اینجا تو خانواده‌ کسی نمیخونه نماز من بخونم ..عجیب میشه بعد تازه کلی چرت هم میگن بهم 

گاهی در من همه چیز گریه میکند جز چشم هایم ...💔

😂😂وا یبارم تاحالا نخوندی؟منم الان میرم بخونم بعد چنو وقت دعا معا خاستین بگین

نه واقعا .قبلنا ناراحت بودم و عذاب وجدان داشتم میترسیدم .الان اصلا 

شاه رفته مملکت شاپور میخواهد چکار، کله ی بی مو گِل سرشور میخواهد چکار___آنکه سهم فارغ التحصیلی اش بیکاری است ، انتخاب رشته و کنکور میخواهد چکار___دزدها بارشوه چون از هر دری رد میشوند ، پس دم در افسر و مامور میخواهد چکار___زاهد ما حاصل انگور کشور را خرید ، یک مسلمان اینهمه انگور میخواهد چکار ___کشوری که هست در آن ساز و موسیقی حرام، در سرود ملی اش شیپور میخواهد چکار___هرچه میخواهد دلتنگت بگو شاعر ولی___خواندن یاسین به گوش خر نمی آید به کار 

کسی از شما نظر خواسته؟

شما غذا نخوری میشه ما دست رو دست هم بذاریم  تا سوءتغذیه بگیری؟؟؟؟ 

و مریض  بشی؟؟؟ 

نماز غذای روح و جان است. 

ارزش نماز از کل ثروت های دنیا بیشتر است 

روح و نفس شما به نماز احتیاج داره 

با هر نماز شما به خدا نزدیک تر میشی 

این نزدیکی رو به معنای شباهت در نظر بگیرید 

امیدوارم مفید بوده باشه.

بیش از این وقت شمارو نمیگیرم

فقط و فقط سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

جنابعالی؟؟؟؟؟؟؟مدرک پزشکی داری یا فقه؟

بنده در این زمینه فعالیت دارم سالهاست 

افرین و یاد بگیرین تو هر بحثی دخالت نکنید.اکی؟

الهم صلی علی محمد و آل محمد