2777
2789

سلام دوستان کسانی که کلاس آنلاین موسساتی مثل ماز یا کلاسینو رو شرکت کردن لطفا بیان به کمکشون نیازدارم

عشقها میمیرند رنگها رنگ دگر میگیرند و فقط خاطره هاست که چه شیرین وچه تلخ دست ناخورده به جا میمانند

برای دخترم میخوام کلاسهای پیشرفته ریاضی فارسی هوش و علوم کدوم موسسه بنظرتون کلاسهای قویتری دارن  برای آزمون مدارس برترمثل نمونه و...

عشقها میمیرند رنگها رنگ دگر میگیرند و فقط خاطره هاست که چه شیرین وچه تلخ دست ناخورده به جا میمانند

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

و کتاب 31 استان ر هم حتما بخون

آره اونو خریده.ولی بااین سطح رقابتی که ایجادشده کلاس حتما باید بره

برای دخترم میخوام کلاسهای پیشرفته ریاضی فارسی هوش و علوم کدوم موسسه بنظرتون کلاسهای قویتری دارن برا ...

برای ریاضی آقای رضا یوسفی خیلی خوبه

کلا تخصصشون تدریس ریاضی برا مدارس سمپاده

و نور بر تاریکی پیروز است...🦁☀️

برای ریاضی آقای رضا یوسفی خیلی خوبهکلا تخصصشون تدریس ریاضی برا مدارس سمپاده

عزیزم ...آنلاینه تدریسشون؟کدوم موسسه

دوستانی که فرزندان گلشون درمدرسه تیزهوشان یا نمونه قبول شدن سال گذشته لطفا میگن چه کتاب یا کلاسی بخصوص اگه آنلاین بود استفاده کردن....ممنونم

بله آنلاینهفکر نمیکنم وابسته به موسسه خاصی باشنآیدیشون رو تو تلگرام سرچ کنید صفحشون میاد بالا

ممنونم🌹

دوستانی که فرزندان گلشون درمدرسه تیزهوشان یا نمونه قبول شدن سال گذشته لطفا میگن چه کتاب یا کلاسی بخص ...

من فقط کتاب 31 استان رو کار کردم تازه همشو وقت نشد تموم کنم چون یک هفته فرصت داشتم 

ولی نمونه اوردم

یه خواهر داررم با کل دنیا عوضش نمی کنم 🥰😅دوست عزیز با احترام درخواست دوستی قبول نمی کنم🌹