آیناز78 مدیر استارتر عضویت: 1391/04/28 تعداد پست: 929 عنوان برای نمونه تیزهوشان و نمونه نهم چه کلاس آنلاینی رو پیشنهاد میکنید 2779 بازدید | 18 پست سلام دوستان کسانی که کلاس آنلاین موسساتی مثل ماز یا کلاسینو رو شرکت کردن لطفا بیان به کمکشون نیازدارم عشقها میمیرند رنگها رنگ دگر میگیرند و فقط خاطره هاست که چه شیرین وچه تلخ دست ناخورده به جا میمانند 1403/08/01 | 20:16 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دختر_قهوه_فروش عضویت: 1402/06/08 تعداد پست: 23104 کلاس انلاین نگیر اونقدر ها لازم نیست برای نمونه و تیزهوشان هزینه کنی فقط فقط کتاب های درسی نهم رو خوب بخون
آیناز78 مدیر استارتر عضویت: 1391/04/28 تعداد پست: 929 برای دخترم میخوام کلاسهای پیشرفته ریاضی فارسی هوش و علوم کدوم موسسه بنظرتون کلاسهای قویتری دارن برای آزمون مدارس برترمثل نمونه و... عشقها میمیرند رنگها رنگ دگر میگیرند و فقط خاطره هاست که چه شیرین وچه تلخ دست ناخورده به جا میمانند
عشقخواهرش عضویت: 1402/07/02 تعداد پست: 901 و کتاب 31 استان ر هم حتما بخون یه خواهر داررم با کل دنیا عوضش نمی کنم 🥰😅دوست عزیز با احترام درخواست دوستی قبول نمی کنم🌹
آیناز78 مدیر استارتر عضویت: 1391/04/28 تعداد پست: 929 و کتاب 31 استان ر هم حتما بخون آره اونو خریده.ولی بااین سطح رقابتی که ایجادشده کلاس حتما باید بره عشقها میمیرند رنگها رنگ دگر میگیرند و فقط خاطره هاست که چه شیرین وچه تلخ دست ناخورده به جا میمانند
darlin_ovin عضویت: 1400/11/08 تعداد پست: 2721 برای دخترم میخوام کلاسهای پیشرفته ریاضی فارسی هوش و علوم کدوم موسسه بنظرتون کلاسهای قویتری دارن برا ... برای ریاضی آقای رضا یوسفی خیلی خوبهکلا تخصصشون تدریس ریاضی برا مدارس سمپاده و نور بر تاریکی پیروز است...🦁☀️
آیناز78 مدیر استارتر عضویت: 1391/04/28 تعداد پست: 929 برای ریاضی آقای رضا یوسفی خیلی خوبهکلا تخصصشون تدریس ریاضی برا مدارس سمپاده عزیزم ...آنلاینه تدریسشون؟کدوم موسسه عشقها میمیرند رنگها رنگ دگر میگیرند و فقط خاطره هاست که چه شیرین وچه تلخ دست ناخورده به جا میمانند
darlin_ovin عضویت: 1400/11/08 تعداد پست: 2721 عزیزم ...آنلاینه تدریسشون؟کدوم موسسه بله آنلاینهفکر نمیکنم وابسته به موسسه خاصی باشنآیدیشون رو تو تلگرام سرچ کنید صفحشون میاد بالا و نور بر تاریکی پیروز است...🦁☀️
آیناز78 مدیر استارتر عضویت: 1391/04/28 تعداد پست: 929 دوستانی که فرزندان گلشون درمدرسه تیزهوشان یا نمونه قبول شدن سال گذشته لطفا میگن چه کتاب یا کلاسی بخصوص اگه آنلاین بود استفاده کردن....ممنونم عشقها میمیرند رنگها رنگ دگر میگیرند و فقط خاطره هاست که چه شیرین وچه تلخ دست ناخورده به جا میمانند
آیناز78 مدیر استارتر عضویت: 1391/04/28 تعداد پست: 929 بله آنلاینهفکر نمیکنم وابسته به موسسه خاصی باشنآیدیشون رو تو تلگرام سرچ کنید صفحشون میاد بالا ممنونم🌹 عشقها میمیرند رنگها رنگ دگر میگیرند و فقط خاطره هاست که چه شیرین وچه تلخ دست ناخورده به جا میمانند
عشقخواهرش عضویت: 1402/07/02 تعداد پست: 901 دوستانی که فرزندان گلشون درمدرسه تیزهوشان یا نمونه قبول شدن سال گذشته لطفا میگن چه کتاب یا کلاسی بخص ... من فقط کتاب 31 استان رو کار کردم تازه همشو وقت نشد تموم کنم چون یک هفته فرصت داشتم ولی نمونه اوردم یه خواهر داررم با کل دنیا عوضش نمی کنم 🥰😅دوست عزیز با احترام درخواست دوستی قبول نمی کنم🌹
آیناز78 مدیر استارتر عضویت: 1391/04/28 تعداد پست: 929 ممنون عزیزم عشقها میمیرند رنگها رنگ دگر میگیرند و فقط خاطره هاست که چه شیرین وچه تلخ دست ناخورده به جا میمانند
آیناز78 مدیر استارتر عضویت: 1391/04/28 تعداد پست: 929 خودم بین موسسه ماز و کلاسینو موندم عشقها میمیرند رنگها رنگ دگر میگیرند و فقط خاطره هاست که چه شیرین وچه تلخ دست ناخورده به جا میمانند
darlin_ovin عضویت: 1400/11/08 تعداد پست: 2721 خودم بین موسسه ماز و کلاسینو موندم موسسه ماز آزمون هاش خیلی خوبه کلاسینو تدریس هاش و نور بر تاریکی پیروز است...🦁☀️