خانم ها خیلی ساله یبوست شدیدم. انجیر و زردآلو و آلو خشک وروغن زیتون و بادام .سالاد. آب ولرم ناشتا خوردن. و هر چی بگید خوردم.ولی من دیگه تنبلی و خشکی شدید روده گرفتم
کسی بوده مثل من باشه چجوری خوب شدید.مدفوع خشک و سفت و سیاه. دیگه خسته شدم از این یبوست لعنتی. حتی قرص و پودرپیدرولاکس هم اثر نداره. اینم شد زندگی آخه
من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمیها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبههای برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبههای برتر کشوره.
گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامانهایی بخوره که بچهشون کنکوریه 🌱
کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم. 🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻♀️😂😂😂
در جهت عقربه های ساعت ، دور ناف رو ۱۰ دقیقه با روغن بادام شیرین ماساژ بده
فقط حواست باشه که برعکس نشه
لطفا قبل از تبادل نظر با بنده مطالعه کنید : اگر به سبب اعتقاد شخصیتون حین دیدن نظر مخالف عقیده اتون فکر میکنید طرف مقابل دشمن شماست ، اگر پروفایل شما اشخاص خاصی هستند و اگر معتقدید وضعیت گل و بلبله لطفا ریپلای نکنید.با تشکر 🙏🏻
اینم انجام دادم.حتی رفتم ماساژ درمانی و بادکش درمانی. خود خانمه تعجب کرده بود میگفت این ماساژها که ...
خب شاید مشکل تنها یبوست نیست
لطفا قبل از تبادل نظر با بنده مطالعه کنید : اگر به سبب اعتقاد شخصیتون حین دیدن نظر مخالف عقیده اتون فکر میکنید طرف مقابل دشمن شماست ، اگر پروفایل شما اشخاص خاصی هستند و اگر معتقدید وضعیت گل و بلبله لطفا ریپلای نکنید.با تشکر 🙏🏻