2821
2789

و دل شکستن تاوان داره. حتی اونایی ک بخشیدم تاوان دل شکستن و زخم زبونشون رو دادن یا دارن میدن.

دستی بر تا.رو.ت ، ورق، طالعع بینی، ستاره بینی، قهوه و... دارم..دوست داشتی بیا برات انرژی تو بخونم..از حال و آینده.. (کارم با احترام رایگان نیست)

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

برای من بخشیدن خیلی سخته..مخصوصا درباره اونایی که عاشقشون بودم...و کسایی که تهمت زدن

فروش صندلی ماشین ببه کانفورت کاملا نوhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/2385516/فروش-صندلی-ماشین-کاملا-نو?postId=78770562

واى اگه کسى دلموبشکنه انقد گريه ميکنم که نگو اشکامم درشتوگرمه بغضم گلمو  ميگيره تا حالا خيليا دلمو به عناوين مختلف شکستن يه عده رو بخشيدم يه عده روهم فراموش کردم يه کسانى روهم واگذارکردم به خدا

قبرامام حسین علیه السلام دریست ازدرهای بهشت،😍❤️😍❤️😍❤️😍

من زود میبخشم و فراموش میکنم 

اما یه نفر هست که اونقدر دلم رو شکسته و ادیتم کرده که هر کار میکنم نمیتونم دلم رو باهاش صاف کنم....

محبت هم میکنه اما کاش نه محبت میکرد و نه آزارم میداد

❤بزرگترین اقیانوس جهان آرام نام دارد...آرام باش تا بزرگترین شوی❤
2790
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز