2777
2789
به منی که فردا امتحان ریاضی و تاریخ دادم راجب درس خوندن نگووووو😂🤦🏻‍♀️

ای جان به درک باو درسو کجام کنم اونم درسا عمومی

تمامِ‌این‌مدت‌ماتِ‌چهره‌ات‌بوده‌ام و پیوسته‌ازخودم‌می‌پرسیدم آیافردِ دیگری‌می‌تواندچِنین‌باشد؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودم کشیدم اینارو برا یکی بمیر که برات تب کنه بابا پسرا الان بیشتر ابجی ان تا داداش

دقیقا

پرنسسعلیا بی ...

بی وجود😐🤣🤣🤣

چرا نمیفهمین؟کاربری دست ۲نفره خب؟ یکیشون درس میخونه یکیشون فااال میگیره 

عاقاااا مننننن یه هفته قبل نهااایی با یکی دیگه کات کردم😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐

پشمام خیلی بده🤣🤣 بعدفک کن حوزه های ما کنارهم بود میدیدمش ینی بدترین روزای زندگیم بود😂😭

خیر ..پاور پوینت + توضیح + سوالات و حل نمونه سواال

پاور پوینت اگه خواستید من درست میکنم واستون خیلی قیمت پایین میگیرم و بعد تحویل ازتون پول میگیرم 

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....تو رو خدا خیلی دعام کنید انشالله من و عزیزانم به جمیع حاجات دلمون برسیم و خدا دلمونو شااااد کنه انشالله 🥺🙏😭😭😭
دقیقاپرنسسعلیا بی ...بی وجود😐🤣🤣🤣

جاست شوگررررر... بعد یه مدت میکشیمش پیل دار میشیم میریم عشق و حال (فان)

تمامِ‌این‌مدت‌ماتِ‌چهره‌ات‌بوده‌ام و پیوسته‌ازخودم‌می‌پرسیدم آیافردِ دیگری‌می‌تواندچِنین‌باشد؟

پشمام خیلی بده🤣🤣 بعدفک کن حوزه های ما کنارهم بود میدیدمش ینی بدترین روزای زندگیم بود😂😭

نه من هزاران کیلومتر ازم دور بود

خدا لعنتش کنهه دلم براش تنگ شده😭😭😭

ای خو دلم برا چند نفر تنگ باشه:/

هر دیقه میوفتم یاد یکیشون مث چی گریم میگیره

چرا نمیفهمین؟کاربری دست ۲نفره خب؟ یکیشون درس میخونه یکیشون فااال میگیره 

پاور پوینت اگه خواستید من درست میکنم واستون خیلی قیمت پایین میگیرم و بعد تحویل ازتون پول میگیرم

ابجی پاورش امادس شما بیا تدریس کن اینووو من صاااف شدم