2777
2789
آره ولی بطلانش د ر دسترس عموم نیست مثل قرص سردرد.

تو مفاتیح هست.حرز امام جواد که هست میتونی بخری میتونی بنویسی 

فقط و فقط سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد..........نحسدایرثام

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کدام توهین هیچ عالمی مرجعی توهین نمیکنه اگر بکنه باید بهش شک‌کنین حرف من علما ومراجع ثابت شده هستن ...

منک آدما الکی رو نگفتم کسایی ک بعنوان عالم الکی حرف میزنن چرت میگن رو گفتم

شما علوم غریبه بلدین؟؟

ورود به این علوم توصیه نمیشه.

فقط و فقط سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد..........نحسدایرثام

این حرف من نیست حرف علما و مراجع و ائمه است ،حالا هر جور خودت میدونی من چیزی رو که می دونستم گفتم

فکر نمی‌کنم ائمه همچین حرفی رو زده باشن شاید کامل نرسیده دستمون حدیث شون.

و بهتره روی چیزایی که میشنوی اول خوب فکر کنی 

فکر نمی‌کنم ائمه همچین حرفی رو زده باشن شاید کامل نرسیده دستمون حدیث شون.و بهتره روی چیزایی که میشنو ...

چرا اینقدر کل کل می کنی ،مگه دنبال رفع مشکلت نیستی ؟ با جمله ی فکر نکنم یعنی حرف مستند و علمی زدی؟ این هم یه تجربه است که گفتم حالا تو خودت تصمیم میگیری چیکار کنی چرا میخوای بگی من اشتباه می کنم؟ برو دنبال ورد و دعا نویس مشکلت حل شه ،استخون گوسفند ببند در خونه ات نمک بپاش تو کفش مردم تا جنا برن و جادو برطرف بشه فکر کنم دنبال همین جور جوابایی

لطفا ریپ هم نزن ،اشتباه کردم که اومدم تو تاپیکت

چرا؟؟بنظر جالب میاد البته نه برای دعانویسی و این جور مسائل

ممکنه نفس انسان تحملش رو نداشته باشه 

ممکنه نفس انسان تحملش رو نداشته باشه

یکی از اشناهای دور ما خدا رحمتش کنه،ادم سرشناسی بود و شغل شریفی داشت در راه ریاضت ایست قلبی کرد میگفتن...

" تِئا "(به انگلیسی Thea) یکی از تایتان ها و الههٔ بینایی و نور درخشان آسمان آبی در اساطیر یونان باستان است. نام تِئا به تنهایی به معنی الهه است.او با هیپریون ازدواج کرد که از او صاحب ۳ فرزند با نام‌های اِئوس (طلوع),هِلیوس(خورشید) و سِلِنه(ماه) شد. جنسیت : مونث       پدر : اورانوس      مادر : گایا       همسر : هیپریون       فرزندان : اِئوس,هِلیوس,سِلِنه     وابستگان : خواهر تایتان ها      مَرگ : نامیرا. ❤️✨️
یکی از اشناهای دور ما خدا رحمتش کنه،ادم سرشناسی بود و شغل شریفی داشت در راه ریاضت ایست قلبی کرد میگف ...

خدا بیامرزش.البته من منظورم چیز دیگه ای بود

بله شما درست میفرمایید،،،متاسفانه علاقه مند شدم به این موضوع،فک میکنم برای زندگی شخصی میتونه کمک کنن ...

خیر اصلا ورود نکنید 

ممکنه عاقبت به شر بشید

ببخشید بازم سوال میپرسم ..ارتباط با کسی که اینکاره هست و حتی موکل داره ممکنه به زندگیم آسیب بزنه؟

آره اصلا به اینجور افراد مراجعه نکنید

اهاا من فک کردم همین دوست شدن با جن رو میگینکه کمکمون کننکلا علوم غریبه سنگینه فرقی ندارهمنم علاقه د ...

یله دیگه  عرض کردم به نفس انسان ممکن آسیب میرسه .