2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگ مفاتیح کار می‌کرد ک جادو نمیشد کسی

خیر مفاتیح معتبره. 

مشکل شما دقیقا چیه؟ از کجا معلوم جادوشده باشید؟

فقط و فقط سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد..........نحسدایرثام

بدون اراده خدا حتی یه برگ هم از درخت نمیفته ،وقتی با خدا باشی و مخصوصا مخصوصا مخصوصا نماز اول وقت بخونی هیچ دعا و سحر و جادویی روت اثر نداره ،البته گفتم باید پاک هم باشی ،مثلا ناخن نکاشته باشی یه عالمه غسل به گردنت باشه 

ای بابا چرا ین طوری حرف میزنی توهین بی احترامی به علما عاقبت بخیری نداره

همشون ن ولی خیلی‌هاشون بدزاتن و  مثلا خدمتگزارن ولی هیچ غلطی ام نمیکنن. حالا اگ خودشون جادو بشن زمین زمان و بهم میریزن

شما از همین علمای پاسخگویی؟ ک تا میگیم جادو همچین حمله میکنن انگار جادو اصلا وجود نداره.

برای بطلان جادو راهکارش گفتم .اگه وجود نداشت که راهکار نمیدادم

فقط و فقط سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد..........نحسدایرثام

همشون ن ولی خیلی‌هاشون بدزاتن و مثلا خدمتگزارن ولی هیچ غلطی ام نمیکنن. حالا اگ خودشون جادو بشن زمین ...

خلاصه  خاستم بگم راهت به هرکی توهین نکنین 

بعدشم مشکلتون رو از طریق دین وعلمی پیگیری کنین راهکار داره گوش کنین تمام 

آقا هستم 🚫