2777
2789

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

جشششششن خخخخخخخ  جشن تولده مگه 😂😂😂😂

مگه نمیبینی کتی رواونجاداره 💃💃💃💃 رویای خیسم ک نگومیکروفون تودستش فقط داره میخونه.آدم بعضی حرفارومی شنوه نمی دونه بخنده یاگریه کنه😞😞😞😞

مگه نمیبینی کتی رواونجاداره 💃💃💃💃 رویای خیسم ک نگومیکروفون تودستش فقط داره میخونه.آدم بعضی حرفارو ...

آره همه اون وسط دارن قررررررر میدن 💃💃💃💃

الله اکبر  😑

فقط نمیدونم من که خیلی حساسم و خوشم نمیاد تو نی نی سایت چکار میکنم  همه تاپیکارم میخونم از همه چیم خبر دارم 

خدا هدایتم کنه🙄

شوخیه مگه ❤ و بزنی به 🌊
فداتون دوستان همه به صف شین حسین حسین میگیم میریم کربلا  خواهرا چادر لطفااا

😐😐😐😐

افلاطون جان اینطوری میگی شاید گناه محسوب شه چون ممکنه تمسخر دین به حساب بیاد خانومی.قبول دارم زیاده روی خوب نیس اما لم حرف شمام ممکنه گناه محسوب شه عزیزدلم.