2777
2789
چرا بابا اینقد دکتر رفتم که دیگه حالم بهم میخوره. هر دارویی فکر کنی هم استفاده کردم. متفورمین. کلومی ...

ایشالله خدا به زودی بت نی نی بده. واقعا انتظار سختیه. من که هیچ دکتری نرفتم هنوز. قبل اقدام رفته بودم مشکلی نبود. نمیدونم چرا نمیشه. نا امید نباش خدا اون بالا هست از اون بخواه از ته دل.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میگن موقع بارداری از نوک درد میگیره و میسوزه و حساس میشه. رنگ نوکشم تیره تر میشه ولی موقع پریود از ز ...

من اولین باره زیر بغلم درد گرفته هرماه نوکش،بود الان نوکش هست زیر بغل هم هست

ایشالله خدا به زودی بت نی نی بده. واقعا انتظار سختیه. من که هیچ دکتری نرفتم هنوز. قبل اقدام رفته بود ...

ممنون گلم. انشالا خدا لطفشو شامل حال هممون بکنه و ما رو هم لایق مادری بکنه .آمین

پسرم دنیامه ⁦❤️⁩😍
بله توی عکس رنگی مشخص شد

من عکس رنگی انجام دادم تو توضیحاتش همه چی رو نرمال نوشته و گفته که لوله ها بازه ولی دکترم خود عکس رو دید گفت لولت مشکل داره

به نظر شما امکان داره جواب عکس نرمال باشه اما دکترم با دیدن عکس میگه لوله های فالوپ مشکل دارن

من اولین باره زیر بغلم درد گرفته هرماه نوکش،بود الان نوکش هست زیر بغل هم هست

انشالا که باردار باشی. اگه باردار شدی علائم دیگه هم پیدا میکنی. صبر کن از موعدت بگذره اگه پریود نشدی بی بی چک بزن. توکل بخدا

پسرم دنیامه ⁦❤️⁩😍
من عکس رنگی انجام دادم تو توضیحاتش همه چی رو نرمال نوشته و گفته که لوله ها بازه ولی دکترم خود عکس رو ...

بله برای منم همینطور شد. من پارسال عکس گرفتم از پارسال تا حالا 4 تا دکتر این عکسو دیدن گفتن نرماله و مشکلی نداری توی توضیحاتشم همینو نوشته .دیگه دیدم 1 سال باردار نشدم رفتم مرکز ناباروری دکتر تا عکسمو نگاه کرد گفت لوله هات مشکل داره. خیلی تعجب کردم اصلا انتظار نداشتم اینو بگه. نمیدونم چرا اون دکترا نفهمیدن. الکی 1 سال وقتم هدر رفت و کلی دارو استفاده کردم هیچی به هیچی. توی مرکز دکترا خیلی دقیقتر از مطب بررسی میکنن حالا میگم کاش زودتر رفته بودم

پسرم دنیامه ⁦❤️⁩😍
دقیقا منم مرکز ناباروری رفتم دکتر عکسمو دید گفت که لوله مشکل داره پس چرا جواب عکس نرماله ؟؟

نمیدونم چرا توی تفسیرش اینجوری نوشتن. دکتر توی مرکز بهم از روی عکس نشون داد گفت ببین چجوریه؟ قشنگ مشخصه که لوله هات نرمال نیست. بغیر از دکترم میفهمن 😤  قشنگم مشخص بود. یه طرفش ماده حاجب ریخته نشده بود و کلا سیاه بود. یعنی لوله اون سمت گرفته یه طرف دیگه هم لوله پیچو تاب داشت. شما هم باید لاپاراسکوپی کنی؟

پسرم دنیامه ⁦❤️⁩😍
نمیدونم چرا توی تفسیرش اینجوری نوشتن. دکتر توی مرکز بهم از روی عکس نشون داد گفت ببین چجوریه؟ قشنگ مش ...

من دو بار آی یو آی شدم دکتر گفت اگه با ای یو ای باردار نشدی باید لاپاراسکوپی شی😨ولی من خیلی میترسم

هزینه لاپاراسکوپی چقدر میشه؟

واسه شما هر دو لولتون هست؟

من دو بار آی یو آی شدم دکتر گفت اگه با ای یو ای باردار نشدی باید لاپاراسکوپی شی😨ولی من خیلی میترسم ...

منم یه بار آی یو آی کردم که ناموفق بود. به من گفتن آزادش میشه 2200 و با بیمه تامین اجتماعی 1800 میشه. فعلا منتظرم پریود بشم و 2-3 روز بعد از پاکی برم واسه عمل. بله هر دو لولم مشکل داره. یه طرفش چسبندگی داره یه طرفشم پیچو تاب داره 😢

پسرم دنیامه ⁦❤️⁩😍