2777
2789
عنوان

حس شیشم

| مشاهده متن کامل بحث + 212 بازدید | 24 پست
فدات شم من طلاق نمی خوام اون میگه طلاق فکزش چیه ؟؟؟

نسبت به شما سرد شده ولی حس میکنم میرید پیش مشاور طلاق نمیگیرید

تو روانشناسی یه اصطلاحی هست به اسم ambivalence :دو سو گرایی                            .         این دقیقا برای زمانیه که در حد تنفر از کسی ناراحتی یا حال نمیکنی با فکر و رفتار فعلیش ولی چون دوسش داری تحملش میکنی و میپذیری                                 .     مثل همونجا که حسین صفا نوشت: غمت غمگینم کرده اما دوستت دارم♡

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

@اطاعتازقلب   کجایی عزیزم🥲🥲

اعتراف میکنم  دوست دارمَت !               یک جور خاص ...                                کمی عاشق تر از حَوا                         کمی مَجنون تر از لیلی ...                              کَمی شیرین تر از فرهاد ...               وابسته ات شدم !! انچنان که ماه به آسمان ...                                           ماهی به دَریا ...             وآدمی به نفَس ...            وابَستگی دارد ...       😔🖤       ️ 

@نی_نی_یار۵

نی نی یار قبلا با این کاربریم تاپیک زدم که کاربریم بترکه نی نی یار سه رو تگ کردم فقط معلق شده صفحم مشکی شده نه میتونم تاپیک بزنم نه میتونم پست بزارم که حداقل بهتون بگم لطفا کلا این کاربریم حذف بشه که تاپیک ایناش بالا نیاد

باید چیکار کنم؟بیام پیوی شماره و رمزشو بدم درستش میکنید؟

«گوش کن؛ فقط گوش کن ببین چی می‌گم: اینو تو مغزت فرو کن، باشه؟ تو تا الان دووم آوردی؛ اون روی سکهٔ این دووم آوردنت هم یعنی زندگی وجود داره؛ زندگی، می‌فهمی؟ یه چیزایی هم پیش میاد که تو رو خوشحال می‌کنه. پس این‌قدر دلواپسِ نگرانیات نباش. فقط یه‌کم دلواپس باش. یکم دلواپسی رو می‌تونی اداره کنی. اما سوپر- دلواپسی رو نه!» خسته تر از اونیَم ڪه اهمیت بدم..!_سبز ماندن در بین ویرانی ریشه می‌خواهد..!_

@نی_نی_یار۵نی نی یار قبلا با این کاربریم تاپیک زدم که کاربریم بترکه نی نی یار سه رو تگ کردم فقط معلق ...

@نی_نی_یار3

@نی_نی_یار۵

لطفا این کاربری رو کلا پاک کنین تاپیکاش بالا نیاد

«گوش کن؛ فقط گوش کن ببین چی می‌گم: اینو تو مغزت فرو کن، باشه؟ تو تا الان دووم آوردی؛ اون روی سکهٔ این دووم آوردنت هم یعنی زندگی وجود داره؛ زندگی، می‌فهمی؟ یه چیزایی هم پیش میاد که تو رو خوشحال می‌کنه. پس این‌قدر دلواپسِ نگرانیات نباش. فقط یه‌کم دلواپس باش. یکم دلواپسی رو می‌تونی اداره کنی. اما سوپر- دلواپسی رو نه!» خسته تر از اونیَم ڪه اهمیت بدم..!_سبز ماندن در بین ویرانی ریشه می‌خواهد..!_