2777
2789
عنوان

دیدن عشق قدیمیم

| مشاهده متن کامل بحث + 599 بازدید | 30 پست
عزیزم، شیطونو لعنت کن و از خدا بخواه مهرش رو از دلت برداره. اینا همش وسوسه ست. محبتت به شوهرت رو زیا ...

خدا که برای دلم کاری نکرد امیدوارم اینبار حداقل فکرشو از سرم ببره 

البته بهش فکر نمیکنم امشب که یهو باهاش روبه رو شدم انگار یه سطل آب یخ ریختن روم

زندگی می‌کشد آخر به کجا کارت را

باید از دور تماشا بکنی یارت را

روز دیدار خودت را به ندیدن بزنی

شب ولی دوره کنی لحظه دیدارت را🖤🖤

همه عالم تن است و ایران دل ❤ هر کجا رو گشتم واژه ای زیباتر از تو پیدا نکردم<< وطنم ایراااان>>

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا که برای دلم کاری نکرد امیدوارم اینبار حداقل فکرشو از سرم ببره البته بهش فکر نمیکنم امشب که یهو ب ...

هیچی سخت‌تر ازین نیست که با برادر کسیکه عاشقشی ازدواج کنی خیلی سخته

مردای گنده و مردای زن نما درخواست ندین جون مادرتون با احساسات کسی بازی نکنین من از سال 95 اینجام قبلنا این گند کاری ها نبود شما اومدین گند زدین به سایت

زندگی می‌کشد آخر به کجا کارت راباید از دور تماشا بکنی یارت راروز دیدار خودت را به ندیدن بزنیشب ولی د ...

دقیقا همینه حالم 

وقتی دیدمش خودمو به بی تفاوتی زدم ولی آشوب بودم از درون

دقیقا همینه حالم وقتی دیدمش خودمو به بی تفاوتی زدم ولی آشوب بودم از درون

همینم برای من آرزوی محاله...💔💔

همه عالم تن است و ایران دل ❤ هر کجا رو گشتم واژه ای زیباتر از تو پیدا نکردم<< وطنم ایراااان>>

باهم ازدواج نکرده بودین؟چرا فوت شدن؟البته اگه ناراحتت نمیکنه بگو

نه متاسفانه به ازدواج نرسید نامزد بودیم

سالهای زیادی گذشته اما هنوزم بغضش کشنده است

نه متاسفانه به ازدواج نرسید نامزد بودیمسالهای زیادی گذشته اما هنوزم بغضش کشنده است

میفهمم چی میگی ما آدما از حکمت خدا سر درنمیاریم منم امشب شاکیم ولی تهش به خدا میگم هر چی تو بگی

ازدواج کردی

میفهمم چی میگی ما آدما از حکمت خدا سر درنمیاریم منم امشب شاکیم ولی تهش به خدا میگم هر چی تو بگیازدوا ...

اره ازدواج کردم بچه هم دارم،اما بعد از اون‌ روز یادم نمیاد خوشحالی چه طعمی داره،،،نمیدونم تقدیره یا تقصیر