2777
2789

سلام کسایی که واحداتون اومده کلاس هاتون تشکیل شده یا وایسادین از شنبه برید چون ثبت نام تا آخر این هفته تمدید شده؟ من نمی‌دونم چیکار کنم واحدام که اومده کلا چهارشنبه پنجشنبه کلاس ندارم امروز واحدام اومد میگن تا واحدات میاد باید فردا بری اصلا من نمی‌دونم تشکیل میشه یا نه میگن چون ثبت نام ادامه داره خیلیا هفته اولی که واحداشون میاد نمیرن من چیکار کنم بنظرتون البته من آزاد یادگار امام جنت آباد میرم . حالا من فردا برم یا شنبه ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه عزیزم ما ورودیمون مهر نبوده که بزاری نری هفته اول نیس که دوماه دیگه ترم تموم میشه

شما برو نهایتش اینه کلاس تشکیل نمیشه دیگه

و اینکه صد درصد تشکیل میشه مثلا شما اگه اندیشه اسلامی ۱ رو این ترم برداشتی یکی اندیشه رو ترم ۵ برداشته و داره میره از مهر سر کلاس پس تفاوتی نمیکنه

رشتتون چیه؟

من مهندسی کامپیوتر

چقد خوب پس شماهم فیزیک واینا داری پس برو کلاسای تخصصی هم اوکیع به غیر شما خیلی از ترم بالایی ها هم همون درسارو بر میدارن و اونا از مهر شروع کردن ما از همین الانم شروع کنیم به زور بهشون میرسیم😂

چقد خوب پس شماهم فیزیک واینا داری پس برو کلاسای تخصصی هم اوکیع به غیر شما خیلی از ترم بالایی ها هم ه ...

آها عزیزم آره من واسه فردا جبرانی فیزیک پیش دانشگاهی دارم واسه همین نمی‌دونم برم یانه چون فک کنم مخصوص ورودی هاست . و مبانی کامپیوتر و برنامه سازی 

آها عزیزم آره من واسه فردا جبرانی فیزیک پیش دانشگاهی دارم واسه همین نمی‌دونم برم یانه چون فک کنم مخص ...

نه مخصوص ورودی ها نیست ممکنه توچارتشون باشه ولی میشه خارج از چارت انتخاب کرد من الان آزمایشگاه فیزیک ۱ مو با اینکه تو چارتم بود بر نداشتم سقفش ۲۰ واحد بود اجازه نداد بردارم پس باید ترم ۲ بخونم برا بقیه هم همینه همه طبق چارت انتخاب واحد نمیکنن