2777
2789
۱ پول ندارن2 میترسن رد شن3 نیازشونو با دوست دختر بر طرف میکنن

یعنی تو میگی اول رل زدن زیاد شد بعد ازدواج کم شد؟

ولی فک کنم اول ازدواج کم شد بعد رل زدن زیاد شد😂😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چون گرونیه

چون پرتوقعی زیاد شده

چون بلانسبت جمع دخترا مفت و مجانی خودشونو  بعرضه نمایش گذاشتن 

چون اهل ساختن نیستن و ففط طلاق یاد گرفتن

خب کدوم پسر عاقلی میره زیر بار مسئولیت ازدواج

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

یعنی منظورت اینه چون دخترا خودشونو در دسترس میزارن؟

اره نیازشونو برطرف میکنن مث چی میچسبن ب پسرا

تازه پررو شون میکنن میگن ما منتظرت میمونیم تو شرایطو اوکی کن اینام با خیال راحت دارن زندگیو اروم هندل میکنن

بخان برن جای دیگه خاستگاریم رلش تیکه تیکه اش میکنه

|هرکی امضامو دید بهم یادآوری کنه که تو قرار شد از صفر شروع کنی و گذشته و ادماشو فراموش کنی❤|

اونا که ببخشید ...

خدا ببخشه 

دیگه ....شده دیگه

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

۱.  به دخترا اعتماد ندارن الان پسر برادر شوهرم میترسه دختره دوست پسر با رابطه با پسر داشته قبلا چون خودش اهلش نیست

۲  از نظر مالی ضعیفن بعضی پسرا. ما شوهرمون  خونه. ماشین نداشت. یک کار دست وپا شکسته داشت ولی الان شرایطمون معمولی وخوبهالان دخترا با این شرایط ازدواج

نمی کنن

۳.  و...

اره نیازشونو برطرف میکنن مث چی میچسبن ب پسراتازه پررو شون میکنن میگن ما منتظرت میمونیم تو شرایطو اوک ...

خب اونایی که خودشونو در دسترس نزاشتن چه گناهی کردن اونام دارن به پای لینا میسوزن

خب اونایی که خودشونو در دسترس نزاشتن چه گناهی کردن اونام دارن به پای لینا میسوزن

اره دیگه اونام کسیو ندارن چون پسرا رو دخترای دیگه گرفتن😂

|هرکی امضامو دید بهم یادآوری کنه که تو قرار شد از صفر شروع کنی و گذشته و ادماشو فراموش کنی❤|

منم بودم ازدواج نمیکنم حق پسرا دخترا مجرد خوردن هرچی متاهل ریده ببخشید کدوم اعتمادی مونده نمونش همکا ...

چقدر حق میگی. دخترا دیگه خیلی دور برداشتن بلانسبت جمع

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.