2777
2789
عنوان

کیا ای وی اف انجام دادن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 179 بازدید | 31 پست
چند ساله پنج ساله دارمش دفع نمیشه با قرص بعضی دکترا میگن کیست سادس بعضیام میگن آندو توی سنو ک مینویس ...

پس ی توصیه بهت میکنم خواهرانه گوش بده قبل از ای وی اف بروهیستروسکوپی .....اگه کیست معمولی باشه باید خارج بشه بعد دارو بخوری وگرنه تخمدانت را نابود میکنه ...دکترت را عوض کن ....برو یزد یا اصفهان یا تهران .

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه سونوگرافی انجام میدن براتون اگر اوکی بود داروهارو میگن شروع کنید تو تاپیکهای دیگه گفته بودنمن خود ...

سونو گرافی برای چی اینکه مثلا کیست دارم یا نه یا برای فولیکولا؟ 

اخی عزیزم ایشالا ک ایندفعه نتیجه بگیری

سونو گرافی برای چی اینکه مثلا کیست دارم یا نه یا برای فولیکولا؟ اخی عزیزم ایشالا ک ایندفعه نتیجه بگی ...

بخاطر فولیکولا

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

سونو گرافی برای چی اینکه مثلا کیست دارم یا نه یا برای فولیکولا؟ اخی عزیزم ایشالا ک ایندفعه نتیجه بگی ...

ممنونم گلم ان شاءالله شما هم ❤️❤️

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

پس ی توصیه بهت میکنم خواهرانه گوش بده قبل از ای وی اف بروهیستروسکوپی .....اگه کیست معمولی باشه باید ...

اخه خیلی مشکل دارم هم کیست دارم هم لوله هام بستس هم رحمم تک شاخه و هم از همه مهمتر ذخیره تخمدان پاینه 23سالمه دکتر خدش هم تعجبه ک چرا پاینه 

اهان

کیست ریز تو تخمدان باشه هم مشخص میشه با سونو 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

[QUOTE=357696691]کیست ریز تو تخمدان باشه هم مشخص میشه با سونو [/Qمن کیستم یکیه بعضی وختا دوتا میشه ی ...

تو تخمدانه؟ میگن دارو میدن اگر ریز باشه .. ولی بالای ۲ سانت شاید ال دی بدن یکی دوماه 🤔 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اره توی تخمدان راسته ال دی خوردم دفع نشده پنج سانته

ان شاءالله جراحی نخواد و مانع ای وی اف نشه 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

منم میخوام ای کی اف کنم دو ماه بهم دارو داد بخورم چون ذخیره تخمدانم لب مرز بود همسرمم دارو خورد 

یه عالمه چکاب شدم و حتی چون مشکل معده دارم و قبلا رودمو عمل کردم گفت باید از متخصص گوارش تاییدیه ببرم براش از سینه هم سنو دادم خیلی دکتر دقیقیه

حالا گفت روز اول تا سوم پری برم پیشش که داروهارو ب امید خدا شروع کنه