2777
2789
نه عزيزم خواهش ميكنم . نوش جونتون   م من نميدونم چرا انقدر شيريني خور شدم بارداريم دلم برا ...

به به سرور دلها....

چخوف: « هیچ چیز به اندازه ی نفرت از چیز مشترک، مردم را باهم متحد نمیکند. نه عشق، نه دوستی نه احترام.»

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

نه عزيزم خواهش ميكنم . نوش جونتون   م من نميدونم چرا انقدر شيريني خور شدم بارداريم دلم برا ...

درست كن اصلا كاري نداره واقعا اسونه

ندارم هيچ اميدي به اين دنياي تبعيدي... كه من از بد بياباني گرفتم راه دريا را..

#كوكي گردويي

ارد يك ليوان و نيم

پودر قند سه چهارم ليوان

شير يكم كمتر از يك چهارم ليوان

روغن مايع يكم كمتر از يك چهارم ليوان

پودر كاكائو يك قاشق غذاخوري

كره به دماي محيط رسيده ٧٥ گرم

بكينگ پودر نصف قاشق مرباخوري

وانيل نصف قاشق چايخوري

تخم مرغ دو عدد كوچك

گردو خرد شده و كشمش به ميزان لازم

كره به دماي محيط رسيده رو با پودر قند الك شده با همزن ميزنيم تا رنگش  و روشن بشه

حالا روغن رو اضافه ميكنيم يكم ديگه هم ميزنيم تا مخلوط بشه حالا تخم مرغ ها رو با وانيل اضافه ميكنيم با همزن خوب ميزنيم تا مخلوط بشه و يكدست بشه

حالا شير رو اضافه كنيد با همزن يكم بزنيد حالا ارد و پودر كاكائو و بكينگ پودر رو مخلوط كنيد الك كنيد يك بار

بعد روي مواد الك كنيد و با ليسك يا قاشق هم بزنيد تا ارد كاملا مخلوط بشه

حالا گردو خرد شده و كشمش رو اضافه كنيد مخلوط كنيذ

حالا كف سيني فر رو كاغذ روغني بندازيد خيلي كم چرب كنيد حالا از مواد با قاشق برداريد و روي كاغذ روغني بزاريد

كوچيك نباشه خيلي چون كوكي هاتون كوچيك و نازك ميشه

خيلي خيلي بزرگ هم نزاريد

حالا بزاريدش داخل فر از قبل گرم شده ١٨٠ درجه

به مدت نيم ساعت شايد يكم كمتر شايد يكم بيشتر بستگي به فرتون داره

خيلي خوشمزه خيلي عالي

اينقدر خوشمزه س كه بايد جلوي خودتونو بگيريد قبل از اينكه تو فر بره خام خام همه رو نخوريد 😂

و تنها  چيز شيريني بود كه خودم همه رو خوردم وگرنه همه شيريني ها و كيك هايي كه درست ميكنم رو در حد تست ميخورم

نوش جان

https://t.me/kjhfset

ندارم هيچ اميدي به اين دنياي تبعيدي... كه من از بد بياباني گرفتم راه دريا را..