2777
2789
عنوان

عروسیه من

| مشاهده متن کامل بحث + 308 بازدید | 32 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

درلحظه زندگی کن. نخور غم گذشته 

به خوشبختی فکرکن

واقعا تواین سایت  به این نتیجه رسیدم که طرف تا مشکلی داره میادخوب که با فکرو دل یه عده بازی میکنه وبعد که مشکلش حل شددیگه میره وحتی براش مهم نیست بیاد ازحال خودش یه خبربده  واین در صورتی که تازه طرف راست گفته باشه و اونیم که دروغ میگه که دیگه واویلا  

مگ نباید خونواده شوهر لباس حنابندان بگیرن؟من ک حنابندان نگرفتم خیال راحت فقط خونوادم و دخترای فامیل خودشون ازخودشون جشن گرفتن خیلیم خوش گذشت،یهو دیدم دختر عمم برام حنا تزیین کرده خلاصه من نخاستم بگیرم فامیلا سوپرایزم کردن،ولی طرف ما،کوردیم روز حنا بندانم داماد لباس میگیره واسه عروس

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

منو ممد یه تیمیم بدون هم یَتیمیم🤝🏻🗿😘هربژی کورد🦁💚

من اصلا نفهمیدم چی شد...کنایه میزنن که لباستون اجاره بوده؟ گفتین که لباسی که داماد خریده پوشیدین

لباسی که داماد برای پاتختی خریده رو پوشیدم 

اونام نیش و کنایه میزنن که چرا لباس احاره نکردید خب اونم دست من نبود مامانم نکرد 

عزیزم از رو دلسوزی میگم ناراحت نشو

اما شما خیلی کم سن هستی فکر کنم. تو زندگی برای خودت سرگرمی درست کن که نشینی تو زندگی به لباس حنابندان ۲ سال قبل فکر کنی. هیچ کس الان لباس عروس شما رو هم یادم  نیست. مادرشوهر لباس حنابندان نباشه یه چیز دیگه پیدا میکنه. امکان نداره کسی که بخواد حرف بزنه بتونی ساکت کنی. نمیتونی دهن مردم ببندی. پس توجه نکن و سر خودتو گرم کن

مهربان باشیم   

چه چیزایی واستون حسرت میشه و چیزای کوچیک رو برا خودتون بزرگ میکنین تا بشه آینه دِقِتون لخت که نبودی شب حنا لباس تنت بود حالا چه فرقی داره خریدی اجاره کردی یا از قبل داشتی مهم زندگی الانته اینم یاد بگیرین که هیچ وقت خودتون رو با بقیه مقایسه نکنید