2777
2789
من دیروز تولدم بودهمسرم رفته دوتا رینگ خریدهامروز بریم باهم دوتاشو بدم یه انگشتر بردارم۳گرم و نیمه د ...

عزیزدلم خیلی مبارکه انشاالله بهترین روزها پیش رو داشته باشی 🌺 باورت میشه من دوتا انگشتر رینگ ک برا عقدمون بود از همسرم و دزدین برا انگشتر خودمم یکم بزرگ بود افتاد تو‌تاکسی هیچوقتم‌ پیداش نکردم 🤦🏻‍♀️ خیلی مبارکتون باشه الهی ب دل خوش استفاده کنی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اتفاقا نگا میکنم تو دی جی کالا هم چند مدل دیدم ولی راستش تا حالا طلا آنلاین نخریدم

اره من حضوری خریدم تا به حال ولی یه دوست دارم اون آنلاین هم خریده   

راستی برو طلافروشی طلای کار کرده بگیر درصدش کمتره اصلا معلوم نیست طلای دست دوم هست چون  اکثرن  استفاده نکرده هستن 

اره من حضوری خریدم تا به حال ولی یه دوست دارم اون آنلاین هم خریده راستی برو طلافروشی طلای کار کرده ...

حتما باید برم بقول شما شاید دست دوم خریدم ممنونم بابت راهنماییتون 

[QUOTE=357639203]میشه فقط سریع بخر حتا ننداز واسه فردا ،همین امروزم بری بخری خوبه[/QU اتفاقا من از هفته گذشته قصد این کار و داشتم هی امروز فردا طلا هم هر روز گرون تر ب امید خدا امروز حتما میرم