zizi8409 مدیر عضویت: 1403/07/07 تعداد پست: 3017 عنوان چرا بیدارین | مشاهده متن کامل بحث + 218 بازدید | 42 پست دلیل بیداریتون چیه 1403/07/30 | 01:50 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نامزدحبیبم عضویت: 1401/12/28 تعداد پست: 12766 حالا دوست داری باشی یا نه😉 نه عزیزم دوتا بچه دارم بعد از زایمان دومم رودهام مشکل پیدا کردن من نباید به هیچ عنوان جراحی شکمی بشم😔😔 ببخشید روی سطح بیرونی ریخت سریع هم خودمو شستم به نظرت امکانش چند درصده😭😭 ما به دنیا اومدیم اما دنیا به ما نیومد،،🙃🙃🙃
اناااار عضویت: 1400/12/18 تعداد پست: 5083 بارفیقاش میگرد بعد چند ساعت زنگ میزنه اقا خوابش میاد من دلتنگ میمونم قهر نکن اینطور.باهم حرف بزنید حرف بزنید حرف بزنید.تا مشکل حل بشه.در مورد همه اول حرف حرف حرف.اونم درست و عاقلانه و عاشقانه.
سمینبانو عضویت: 1399/11/17 تعداد پست: 1749 نه عزیزم دوتا بچه دارم بعد از زایمان دومم رودهام مشکل پیدا کردن من نباید به هیچ عنوان جراحی شکمی بشم ... احتمالش کمه نگران نباش ، امید به خدا انشاالله که نیستی آقا نیاد تاپیکام ، الحمدلله الذی جعلنا من المتمسکین بولایة امیرالمومنین علی ابن ابی طالب ، شکر خدارا که نام علی در اذان ماست♥️
نامزدحبیبم عضویت: 1401/12/28 تعداد پست: 12766 احتمالش کمه نگران نباش ، امید به خدا انشاالله که نیستی دعاکن نباشه فردا میرم آزمایش😭😭 ما به دنیا اومدیم اما دنیا به ما نیومد،،🙃🙃🙃
سمینبانو عضویت: 1399/11/17 تعداد پست: 1749 نگرانم نکنه باردار باشم الان ۱۰روزه خواب ندارم😔😔 منم حدود 12روزه عقب انداختم، آزمایشم دادم منفی بود ، نمیدونم چرا پری نشدم🤕 آقا نیاد تاپیکام ، الحمدلله الذی جعلنا من المتمسکین بولایة امیرالمومنین علی ابن ابی طالب ، شکر خدارا که نام علی در اذان ماست♥️
نامزدحبیبم عضویت: 1401/12/28 تعداد پست: 12766 منم حدود 12روزه عقب انداختم، آزمایشم دادم منفی بود ، نمیدونم چرا پری نشدم🤕 خب دیگه منفی بوده برا شما حتما کیستی عفونتی تنبلی داری من ۱۰روز مونده به موعدم تا اون موقع گوشت تنم میریره😔😔 ما به دنیا اومدیم اما دنیا به ما نیومد،،🙃🙃🙃
سمینبانو عضویت: 1399/11/17 تعداد پست: 1749 الهی خدا حاجتتو بده و حامله نباشی آقا نیاد تاپیکام ، الحمدلله الذی جعلنا من المتمسکین بولایة امیرالمومنین علی ابن ابی طالب ، شکر خدارا که نام علی در اذان ماست♥️
نامزدحبیبم عضویت: 1401/12/28 تعداد پست: 12766 الهی خدا حاجتتو یده و حامله نباشی آمین خدا کنه اینبار به خیر بگذره دیگه غلط بکنم طبیعی باشه ما به دنیا اومدیم اما دنیا به ما نیومد،،🙃🙃🙃
سمینبانو عضویت: 1399/11/17 تعداد پست: 1749 خب دیگه منفی بوده برا شما حتما کیستی عفونتی تنبلی داری من ۱۰روز مونده به موعدم تا اون موقع گوشت تنم ... خخخ ده روز مونده به موعدش ، فکر کردم 10روز عقب انداختیپس اینکه نگرانی نداره که بخودت از الان استرس بدی آقا نیاد تاپیکام ، الحمدلله الذی جعلنا من المتمسکین بولایة امیرالمومنین علی ابن ابی طالب ، شکر خدارا که نام علی در اذان ماست♥️
نامزدحبیبم عضویت: 1401/12/28 تعداد پست: 12766 خخخ ده روز مونده به موعدش ، فکر کردم 10روز عقب انداختیپس اینکه نگرانی نداره که بخودت از الان استرس ب ... چرا نداره اگه باردار باشم چی چه خاکی میریزم تو سرم 😭😭مگه سقط میکنن دکترا 😭😭 ما به دنیا اومدیم اما دنیا به ما نیومد،،🙃🙃🙃
سمینبانو عضویت: 1399/11/17 تعداد پست: 1749 چرا نداره اگه باردار باشم چی چه خاکی میریزم تو سرم 😭😭مگه سقط میکنن دکترا 😭😭 حالا شما از ده روز زودتر اظطراب گرفتی که مبادا باردار شده باشی!من فکر کردم ده روز از وقتش گذشته که اینقد نگرانی😊دلواپس نباش ، باردار نیسی آقا نیاد تاپیکام ، الحمدلله الذی جعلنا من المتمسکین بولایة امیرالمومنین علی ابن ابی طالب ، شکر خدارا که نام علی در اذان ماست♥️
نامزدحبیبم عضویت: 1401/12/28 تعداد پست: 12766 حالا شما از ده روز زودتر اظطراب گرفتی که مبادا باردار شده باشی!من فکر کردم ده روز از وقتش گذشته که ا ... خدا از دهنت بشنوه ما به دنیا اومدیم اما دنیا به ما نیومد،،🙃🙃🙃