2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ببین من هفت سال پیش درست سه هفته مونده به عروسیم به موهام شپش افتاد😣ینی مونده بودم چه خاکی بریزم توی سرم خدا باعث و بانیش نبخشه

خلاصه که از شامپو و قطره و اتو مو استفاده کردم توی گوگل سرچ کردم ولی خب فایده نداشت چون تا وقتی رشک باشه توسرت همون تخم های شپش هی باز میشه و باز سرت پرمیش

من اون موقع موهامو کوتاهم نکردم 🥲چون نمیشد و همش میارسیدم آرایشگاه که میخوام برم بفهمه و آبروم بره😱

شونه دندونه ریز گرفتم روزی چند دفه با سرکه موهامو شونه میکردم توی حیاط تا رشکا بریزه ،بعد مامانم بنده خدا میومد تو آفتاب ،چون تو آفتاب بهتر دیده می‌شد  با قیچی رشکایی که به موهام وصل بود رو می‌برید یه کاسه آب میزاشت کنارش که موهامو باد نبره

خلاصه کار هرزمان همین بود هر روز حموم میرفتم با تاید میشستم موهامو،وقتی یادش میفتم دلم برا موهام میسوزه ولی چاره ای نبود

خونمونو هرروز جارو برقی می‌کشیدیم خیلی عذاب آور بود

ولی خب بالاخره تموم شدن وتا عروسی از شرشون خلاص شدیم

فکرشو بکن من و مامانم و خاهر کوچیکم سه تایی مون گرفته بودیم در بدترین زمان ممکن🥴خیلی بد بود 

آخرشم برا عروسی موهامو دکلره کردم که خیالم راحت بشه چون میگفتن میسوزونه دکلره و رنگ رشکا رو و خداروشکر ما سریک ماه از شرشون خلاص شدیم چقدر گریه کردم تنها راهش اینه یه آدم باحوصله گیر بیاری روزی چن ساعت موهاتو نگاه کنه و رشکا رو جدا کنه موهای منم خیلی بلند و پرپشت بود

ببین من هفت سال پیش درست سه هفته مونده به عروسیم به موهام شپش افتاد😣ینی مونده بودم چه خاکی بریزم تو ...

منم مگه زود عروسی کنم به امید خدا عروسیمون بگیرم برام دعا کن عروسیمون بگیرم